Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ COSMOTE TV και ΝΒΑ υπογράφουν πολυετή επέκταση της συνεργασίας τους

COSMOTE TV και ΝΒΑ υπογράφουν πολυετή επέκταση της συνεργασίας τους

απο Kostas Gliatiotis

Η COSMOTE TV υπέγραψε πολυετή επέκταση της συνεργασίας της με το NBA, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η COSMOTE TV εξασφάλισε ακόμη περισσότερους αγώνες της διοργάνωσης, που θα μεταδίδονται live στα κανάλια COSMOTE SPORT, αλλά και on demand μέσω των υπηρεσιών COSMOTE TV GO και COSMOTE REPLAY TV. Οι συνδρομητές της COSMΟΤΕ TV θα έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 250 live μεταδόσεις τον χρόνο και καθημερινή δράση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου, όπως οι LeBron James, Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden, Russell Westbrook, καθώς και τους Έλληνες «εκπροσώπους» Γιάννη Αντετοκούμπο, Κώστα Κουφό, Γιώργο Παπαγιάννη και τον Ελληνοαμερικάνο, Τάιλερ Ντόρσεϊ. Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Σάββατο και την Κυριακή τους αγώνες της primetime ζώνης, καθώς και όλες τις σημαντικές στιγμές της σεζόν, όπως τα Christmas Day Games, το NBA All Star Game, τα play-off του πρωταθλήματος και τους τελικούς.

«Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συμφωνίας για την αποκλειστική μετάδοση του NBA στην Ελλάδα από την COSMOTE TV, και μάλιστα με ενισχυμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, για περισσότερο μπασκετικό θέαμα. Μαζί με τις συμφωνίες που έχουμε με τον Παναθηναϊκό Superfoods, τον Ολυμπιακό  και την ΑΕΚ για τις εντός έδρας αναμετρήσεις των ομάδων στο ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα κανάλια COSMOTE SPORT προσφέρουν πάνω από 1.000 ώρες live μπασκετικής δράσης τον χρόνο», δήλωσε ο Executive Director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.   

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την πολυετή συνεργασία μας με την COSMOTE TV.
Η
COSMOTE TV αποτελεί το «σπίτι» του NBA για τους Έλληνες φαν, οι οποίοι είναι από τους πιο αφοσιωμένους φιλάθλους που έχουμε παγκοσμίως. Με περισσότερους αγώνες από πριν, συμπεριλαμβανομένων των εβδομαδιαίων αγώνων που θα μεταδίδονται στην primetime ζώνη του Σαββάτου και της Κυριακής, είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποτελούμε μέρος του μπασκετικού οράματος της COSMOTE στην Ελλάδα», δήλωσε η Vice President, Global Content & Media Distribution, EMEA, Elsa Memmi.

Αναλυτικά, για τις επόμενες δύο σεζόν, η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης για:

  • Τα NBA Global Games (αγώνες που διεξάγονται εκτός ΗΠΑ πριν και κατά τη διάρκεια της regular season)
  • Τη Regular Season με καθημερινές live μεταδόσεις, αλλά και περισσότερους από 30 αγώνες στην τηλεοπτική prime time ζώνη
  • Τα Christmas Day Games, αλλά και τα MLK Day Games
  • Το NBA All Star Game
  • Τα Playoff του πρωταθλήματος
  • Όλους τους τελικούς αγώνες ανά περιφέρεια
  • Τα NBA Finals
  • Τα NBA Draft

Το πλούσιο μπασκετικό πρόγραμμα συμπληρώνεται με τις εκπομπές NBA Action με τις σημαντικότερες στιγμές κάθε εβδομάδας και το καθημερινό μαγκαζίνο του NBA Daily. Παράλληλα, για όλες τις εξελίξεις στο NBA θα υπάρχει εκτενής κάλυψη και στην εβδομαδιαία εκπομπή PICK nROLL με τον Βασίλη Σκουντή.

Το μπασκετικό υπερθέαμα του NBA συνεχίζεται και κατά τη θερινή περίοδο στην COSMOTE TV με ζωντανές μεταδόσεις από το WNBA (Women NBA) που διεξάγεται από τον  Μάιο μέχρι τον  Οκτώβριο και περιλαμβάνει πάνω από 25 αγώνες σε ζωντανή μετάδοση, καθώς και τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ το WNBA All Star Game.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights