Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του Android Go Smartphone της Samsung

Φωτογραφίες του Android Go Smartphone της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Οι πληροφορίες που θέλουν την Samsung να σχεδιάζει την δική της πρόταση βασισμένη στο ελαφρύτερο Android Go της Google φαίνεται να επιβεβαιώνονται, με την συσκευή να κάνει την πρώτη παρουσίαση της σε ζωντανές φωτογραφίες.

Αυτό που επιβεβαιώνουν όμως οι φωτογραφίες, είναι ότι το Galaxy J2 Core όπως θα είναι μάλλον η ονομασία του, δεν τρέχει μια εντελώς Stock έκδοση του Android Go, αλλά έχει δεχθεί τις παρεμβάσεις της Samsung. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν μερικές από τις εφαρμογές της εταιρείας εγκατεστημένες στο Smartphone, αλλά και έναν διαφορετικό πίνακα ειδοποιήσεων που θυμίζει αυτόν του Samsung Experience, του γραφικού περιβάλλοντος που χρησιμοποιείται σε όλα τα κινητά της.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy J2 Core το τοποθετούν παρόλα αυτά στην χαμηλή κατηγορία τιμής, με τον αρκετά παλιό Exynos 7570 της Samsung στο εσωτερικό του (τον επεξεργαστή του A3 2016) με μόλις 1 GB μνήμης RAM. Πιθανότατα ακόμα και με τις προσθήκες της Samsung στο γραφικό περιβάλλον, η συσκευή θα τρέχει τις Go εφαρμογές που έχει σχεδιάσει η Google για την ελαφρύτερη έκδοση του Android, που ουσιαστικά είναι και οι μοναδικές που λειτουργούν χωρίς προβλήματα σε ένα Smartphone με τόσο μικρή RAM.

Συνήθως οι συσκευές της Κορεάτικης εταιρείας κάνουν την εμφάνιση τους λίγο καιρό πριν την επίσημη ανακοίνωση, κάτι που σημαίνει ότι το J2 Core δεν απέχει πιθανότατα πολύ από την διάθεση του στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights