Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Xiaomi θέλει να μπει στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών το 2019

H Xiaomi θέλει να μπει στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών το 2019

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας την επιθετική της πορεία, που την έχει μεγαλώσει εντυπωσιακά μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, η Xiaomi στοχεύει τώρα να “μπει” στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών το 2019.

Σύμφωνα με τον Wang Xiang, αντιπρόεδρο της Xiaomi, τα Smartphones της εταιρείας θα αρχίσουν να σχεδιάζονται ώστε να είναι συμβατά και με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που έχουν στην Αμερική, λόγω διαφορετικών συχνοτήτων, και τα λίγα πλέον CDMA δίκτυα που έχουν απομείνει.

Η προσπάθεια όμως εισόδου στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών θα επικεντρωθεί σύμφωνα με τον ίδιο στις καλές σχέσεις που έχει η Xiaomi με την Google και την Qualcomm, προκειμένου να αποφύγει την επιθετική πολιτική που έχει η Αμερικάνικη κυβέρνηση απέναντι στις ανταγωνίστικές Huawei και ZTE. Συγκεκριμένα το αμερικάνικο κογκρέσο ζήτησε από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας της χώρας να διακόψουν την συνεργασία που είχαν ξεκινήσει με την Huawei, και ήδη έχουν τιμωρήσει εμπορικά την ZTE για την πολιτική της σε αγορές όπως αυτή του Ιραν. Ο ίδιος ο Wang Xiang ήταν υπεύθυνος για την Qualcomm στην Ασία πριν από την Xiaomi, και θεωρεί ότι γνωρίζει αρκετά καλά την Αμερικάνικη εταιρεία ώστε να μπορεί να διατηρήσει μια καλή πολιτική απέναντι στην Αμερικάνικη κυβέρνηση και αντίστροφα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights