Φωτογραφίες του επόμενου Mi Mix 3 της Xiaomi

Φωτογραφίες του επόμενου Mi Mix 3 της Xiaomi

Είναι δεδομένο ότι η Xiaomi ήταν η εταιρεία που ξεκίνησε την “τάση” των συσκευών με όσο το δυνατόν μικρότερο πλαίσιο γύρω από την οθόνη τους, με το εντυπωσιακό και πανέμορφο μέχρι και σήμερα πρώτο Mi Mix.

Οι δύο επόμενες εκδόσεις του Mix 2 και Mix 2S απλά βελτίωσαν στα σημεία την ήδη πολύ καλή πρόταση, όμως φαίνεται ότι είναι η ώρα να δούμε μια πραγματικά νέα συσκευή από τη Xiaomi. Δύο φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα, αποκαλύπτουν την εξωτερική σχεδίαση του επόμενου Mi Mix 3 της εταιρείας, με σημαντικότερη διαφορά την σχεδόν πλήρη έλλειψη πλαισίου γύρω από την οθόνη του.

Από την παρουσίαση του πρώτου Mi Mix μέχρι και σήμερα, αρκετές εταιρείες και αρκετές συσκευές, έχουν δοκιμάσει να μειώσουν σχεδόν στο μηδέν το πλαίσιο γύρω από την οθόνη, τοποθετώντας την μπροστινή κάμερα ακόμα και σε μηχανισμό που την μετακινεί αυτόματα από το εσωτερικό. Στην περίπτωση του Mi Mix 3, δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει κάνει η Xiaomi στον συγκεκριμένο τομέα, όμως είναι ιδιαίτερα πιθανό η εταιρεία να έχει βρει μια λύση που εκτός από απλά εντυπωσιακή, να είναι και πρακτικά εφαρμόσιμη σε βάθος χρόνου, όπως έχει κάνει με όλες τις συσκευές της στο παρελθόν.

Το πρωτότυπο του Mi Mix 3 φαίνεται να τρέχει το “παλαιότερο” MIUI 9 της εταιρείας, κάτι όμως λογικό με δεδομένο ότι πρόκειται για συσκευή που δεν είναι ακόμα έτοιμη για την παραγωγή. Το πότε η Xiaomi θα παρουσιάσει το επόμενο κορυφαίο της Smartphone δεν είναι ακόμα γνωστό, είναι πολύ πιθανόν όμως μέχρι τότε να έχουμε αρκετές ακόμα διαρροές και πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.