Φωτογραφία αποκαλύπτει το Honor 10 Note

Φωτογραφία αποκαλύπτει το Honor 10 Note

Μια ακόμα συσκευή ετοιμάζει η Honor, αυτή τη φορά με σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη, που θα έχει και την περιγραφή Note στην ονομασία της.

Το Honor 10 Note αποκαλύφθηκε σε φωτογραφία, που δείχνει το πίσω μέρος του, και μαζί με αυτό αρκετές λεπτομέρειες με ενδιαφέρον.

Αρχικά η συσκευή φαίνεται να έχει δύο κάμερες, σε κάθετη διάταξη στο κέντρο του πίσω μέρους, ενώ ακριβώς κάτω από αυτές βρίσκεται και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων. Η συσκευή φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από γυαλί, με την φωτογραφία να δείχνει έντονα “γυαλιστερο” πίσω τζάμι στο Honor 10 Note.

Οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να χρησιμοποιεί οθόνη με μέγεθος… 6.9 ιντσες που φαίνεται και είναι ασυνήθιστα μεγάλη, πιθανότατα με όσο το δυνατόν μικρότερο πλαίσιο γύρω από αυτή. Προηγούμενη διαρροή είχε αποκαλύψει μια συσκευασία με οθόνες αυτής της διάστασης και τεχνολογίας Amoled, κατασκευασμένες από τη Samsung για την Honor. Εκτός σοβαρού απροόπτου, θα χρησιμοποιηθούν για το Honor 10 Note.

O πρόεδρος της εταιρείας έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη μιας συσκευής αυτού του είδους, χωρίς φυσικά να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, και χωρίς να αποκαλύψει και την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί επίσημα το Honor 10 Note.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.