Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Κωτσόβολος βλέπει το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρέα με όλo τον κόσμο

Η Κωτσόβολος βλέπει το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρέα με όλo τον κόσμο

απο Kostas Gliatiotis

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου οδεύει προς την κορύφωσή του και η Κωτσόβολος έχει ετοιμάσει τέσσερις ποδοσφαιρικές βραδιές για τους τρεις πιο σημαντικούς αγώνες της διοργάνωσης στις 10/7, 11/7 και 15/7, τόσο για την Αθήνα όσο και για τη Θεσσαλονίκη.

Για τους φίλους του Παγκόσμιου που βρίσκονται στην Αθήνα, η Κωτσόβολος μαζί με το SFERA 102.2 έχουν ετοιμάσει μία μουντιαλική εμπειρία για τους δύο ημιτελικούς, αλλά και το μεγάλο τελικό πάνω στην παραλία! Το κλειδί για να απολαύσουν τους αγώνες αυτούς είναι οι γιγαντοοθόνες υψηλής ευκρίνειας, ένα KOTSOVOLOS Play room για να διασκεδάσουν, παίζοντας PlayStation®4 και FIFA18, και μεγάλες εκπλήξεις. Στην παρέα θα βρίσκονται ο Νίκος Συρίγος που θα σχολιάζει τους αγώνες και ο Πέτρος Καρράς που θα επιμελείται τη μουσική. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω του SFERA 102.2, στέλνοντας SMS στο 54301 και γράφοντας:

  • SFERA κενό «MUNDIAL ΣΥΝΤΑΓΜΑ» και το ονοματεπώνυμο για μία διπλή πρόσκληση για τον 1ο ημιτελικό στις 10/07 – 21.00 στην πλατεία Συντάγματος.
  • SFERA κενό «MUNDIAL ΧΑΛΑΝΔΡΙ» και το ονοματεπώνυμο για μία διπλή για το 2ο ημιτελικό στις 11/07 – 21.00 στην πλατεία Χαλανδρίου.
  • SFERA κενό «MUNDIAL ΑΚΑΝΘΟΥΣ» και το ονοματεπώνυμο για μία διπλή για το μεγάλο τελικό στις 15/07 – 18.00 στο Ακάνθους Beach Bar.

(Η χρέωση είναι 0,31€ (με ΦΠΑ) πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, βάσει λογαριασμού).

Παράλληλα, μία τηλεόραση SONY 55’ θα κληρωθεί ανάμεσα σε όσους έχουν στείλει sms και έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να παρευρεθούν στους αγώνες, ανεξάρτητα αν στάθηκαν τυχεροί να εξασφαλίσουν τη θέση τους.

Στη Θεσσαλονίκη, ο τελικός θα «δοθεί» στην παραλία, στο SHARK Bar | Restaurant και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ειδικής πλατφόρμας που φιλοξενούν ο ZOO 90.8 (http://metromme.gr/kotsovolos-telikos-zooradio/) & o Metropolis 95.5 (http://metromme.gr/kotsovolos-telikos-metropolis/).

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς σε κάθε μία από τις τέσσερις βραδιές θα πραγματοποιείται διαγωνισμός που θα κληρώνει από ένα PlayStation®4! Το μόνο που χρειάζεται είναι η επιλογή της νικήτριας ομάδας του κάθε αγώνα από τους παρευρισκόμενους. Σε κάθε μία από τις εκδηλώσεις θα υπάρχουν σνακ και εδέσματα που αρμόζουν σε τέτοιες αναμετρήσεις και το παιχνίδι ξεκινά!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights