Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung ανοίγει το μεγαλύτερο εργοστάσιο για Smartphones, στην Ινδια

Η Samsung ανοίγει το μεγαλύτερο εργοστάσιο για Smartphones, στην Ινδια

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας τις μεγαλύτερες απαιτήσεις σε παραγωγή νέων Smartphones, αφού μόνη της ελέγχει λίγο πάνω από το 22% της αγοράς, η Samsung εγκαινίασε το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής στον κοσμο, στην Ινδία.

Ο Moon Jae-In, πρόεδρος της Νοτίου Κορέας, εγκαινίασε το νέο εργοστάσιο ο ίδιος , κατά τη διάρκεια ταξιδιού που πραγματοποιεί στην Ινδία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Samsung, το νέο εργοστάσιο που καλύπτει μια έκταση 140 στρεμμάτων, θα αυξήσει τη συνολική παραγωγή της εταιρείας κατά 50%, από τα 67 περίπου εκατομμύρια στα 120 εκατομμύρια συσκευές το χρόνο. Αυτός ο αριθμός αφορά μάλιστα μόνο τις συσκευές που κατασκευάζονται στην Ινδία.

Το εργοστάσιο είναι μέρος της συνολικής επένδυσης 700 εκατομμυρίων δολαρίων που κάνει η Samsung στην Ινδία, και έχει χτιστεί στην θέση ενός παλαιότερου που κατασκεύαζε… Ψυγεία και τηλεοράσεις τις προηγούμενες δεκαετίες .

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights