Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ H Consolidated Contractors Company στηρίζει έμπρακτα το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»

H Consolidated Contractors Company στηρίζει έμπρακτα το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»

απο Kostas Gliatiotis

Με μια σειρά από δράσεις που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση και μόρφωση των μικρών παιδιών, παράλληλα με την ποιοτική αναβάθμιση των δραστηριοτήτων τους, συνεχίστηκε μέσα στον Ιούνιο η έμπρακτη στήριξη της Consolidated Contractors Company στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Ειδικότερα κατά τον προηγούμενο μήνα, αναπτύχθηκαν οι παρακάτω δράσεις:

  • 6 Ιουνίου 2018: Θεατρική δραστηριότητα που συνδυάζει χορευτικά, μουσικά παιχνίδια και περιβαλλοντικά μηνύματα σχετικά με την προστασία της θάλασσας.
  • 12 Ιουνίου 2018: Επίσκεψη στο πάρκο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Κέντρο της Γης».
  • 21 Ιουνίου 2018: Εκπαιδευτικό θεατρικό πρόγραμμα για το καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο του Παιδικού Σταθμού. Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στη στήριξη των συναισθημάτων, στην αποδοχή της διαφορετικότητας και στην καλή ομαδική συνύπαρξη.

Οι δράσεις αυτές αποτελούν ένα μικρό μόνο σκέλος μιας πολυετούς στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί η Consolidated Contractors Company, με γνώμονα την ποιοτική βελτίωση των συνθηκών που μεγαλώνουν τα παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα (οικονομικά ή κοινωνικά) στη χώρα μας. Ειδικότερα, η CCC υποστηρίζει το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» από το 2014. Αρχικά ξεκίνησε η στήριξη με την παροχή εφοδίων, τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσης, απαραίτητα για την καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων των παιδιών, καλύπτοντας σημαντικές διατροφικές τους ανάγκες.

Από το 2015, η CCC έχει υποστηρίξει τον Παιδικό Σταθμό των «Φίλων του Παιδιού» με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει επισκέψεις σε θέατρα και μουσεία, καθώς και υπαίθριες δραστηριότητες. Επιπλέον, η μεταφορά από και προς τον Παιδικό Σταθμό επίσης καλύπτεται για να διευκολύνει κάθε δραστηριότητα. Ο στόχος της CCC μέσα από το εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα είναι να ενισχύσει τις πνευματικές και συναισθηματικές ικανότητες των παιδιών.

Παρέχοντας ερεθίσματα μέσα από διαφορετικά προγράμματα, ουσιαστικά τους προσφέρει την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τη φαντασία τους και συμβάλλει στη φυσιολογική τους ανάπτυξη. Τέτοιες εμπειρίες είναι σημαντικές για τα παιδιά, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση, θα είχαν ελάχιστη ή καθόλου ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τέτοιες δραστηριότητες εξαιτίας του προβληματικού οικογενειακού περιβάλλοντος. Σημαντικό στήριγμα σε αυτή την κατεύθυνση την τελευταία πενταετία αποτελεί η έμπρακτη υποστήριξη της Consolidated Contractors Company, δημιουργώντας μια πολύτιμη παρακαταθήκη για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights