Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei κατέθεσε πατέντα για την ονομασία Mate 20

Η Huawei κατέθεσε πατέντα για την ονομασία Mate 20

απο Kostas Gliatiotis

Οι πληροφορίες που θέλουν την Huawei να ακολουθεί την ίδια πολιτική στην ονομασία του επόμενου Mate, δίνοντας του τον αριθμό 20 όπως έκανε και με τα δύο P20, φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται.

Η εταιρεία κατοχύρωσε εμπορικά την ονομασία Mate 20 στην EUIPO, το Ευρωπαϊκό γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας, και μαζί με αυτό φαίνεται ότι κατέθεσε αίτηση για όλες τις ονομασίας Mate 30, 40 κλπ μέχρι και το … 90. Προφανώς η Huawei δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα επόμενα νούμερα με την σειρά όπως έκανε με τα Ρ8, Ρ9 και Ρ10 και θα αλλάζει “δεκάδα” σε καθε νέα συσκευή.

Οι πληροφορίες ώς τώρα για το ίδιο το Mate 20 είναι περιορισμένες. Θεωρείται βέβαιο ότι θα χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τον επόμενο Kirin 980 της εταιρείας, ενώ μαζί με αυτόν θα έχει και σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη που οι φήμες την θέλουν να φτάνει τις 6.9 ίντσες αλλά να διατηρεί και την τεχνολογία AMOLED του P20 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights