Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG Electronics ανακοινώνει τα προκαταρκτικά οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2018

Η LG Electronics ανακοινώνει τα προκαταρκτικά οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2018

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics Inc. (LG) ανακοίνωσε τα προκαταρκτικά οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Τα εκτιμώμενα ενοποιημένα έσοδα για το δεύτερο τρίμηνο του 2018 ανέρχονται στα 15 τρισ. KRW ενώ τα λειτουργικά κέρδη ανέρχονται στα 711 δισ. KRW. Οι πωλήσεις αναμένεται να είναι υψηλότερες κατά 3,2% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017 με λειτουργικά κέρδη να αυξάνονται κατά 18,5% σε ετήσια βάση.

Η LG κατέγραψε πωλήσεις 30,1 τρισ. KRW και λειτουργικά κέρδη 1,9 τρισ. KRW το πρώτο εξάμηνο του έτους, το υψηλότερο για αυτή την περίοδο της ιστορίας της LG Electronics και η πρώτη φορά που οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 30 τρισ. KRW τους πρώτους έξι μήνες.

Αυτά τα νούμερα αποτελούν τα εκτιμώμενα ενοποιημένα κέρδη με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής πληροφόρησης της Κορέας (Korean International Financial Reporting Standards) και παρέχονται ως συμβουλευτική υπηρεσία προς τους επενδυτές πριν από τα τελικά αποτελέσματα εσόδων της LG Electronics, συμπεριλαμβανομένων των καθαρών κερδών καθώς και περαιτέρω στοιχείων και πληροφοριών που αφορούν στο κάθε τμήμα ξεχωριστά, τα οποία θα ανακοινωθούν επίσημα αργότερα αυτό το μήνα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights