Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Στην τελική φάση του Γουίμπλεντον με την WIND VISION

Στην τελική φάση του Γουίμπλεντον με την WIND VISION

απο Kostas Gliatiotis

Στα γήπεδα του Γουίμπλεντον για τη φάση των 8 του κορυφαίου τουρνουά τένις μεταφέρει τους συνδρομητές της η WIND VISION  έως και τις 15 Ιουλίου. Οι συνδρομητές του πακέτου Full Pack έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμια αντισφαίρισης μέσα από τα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

  • Τρίτη 10/7- Τετάρτη 11/7 Προημιτελικοί Ανδρών και Γυναικών

Και για όποιον δεν προλάβει από την αρχή  την προσπάθεια του κορυφαίου Ραφαελ Ναδάλ, Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, ή της σπουδαίας Σερένα Γουίλιαμς να περάσουν στην τελική φάση της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν το τρόπαιο, η WIND VISION έχει τη λύση. Με τη δυνατότητα της επανεκκίνησης ζωντανού προγράμματος οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν από την αρχή το αθλητικό περιεχόμενο που έχει ήδη ξεκινήσει!

Το τουρνουά του Γουίμπλεντον είναι το παλαιότερο και δημοφιλέστερο τουρνουά τένις στον κόσμο, και το τρίτο  χρονικά Grand Slam από τα τέσσερα πιο διακεκριμένα τουρνουά τένις του κόσμου ετησίως και το μόνο που γίνεται σε χόρτο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights