Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HONOR: Χορηγός του 7ου Kitesurf Festival

HONOR: Χορηγός του 7ου Kitesurf Festival

απο John Leondaris

Με βασικό μότο της “For the Brave”, η Honor είναι χορηγός στο 7ο Kitesurf Festival, που διοργανώνει ο αθλητικός όμιλος αετοσανίδας “Cape Drepano” με την υποστήριξη του WBSF και αποτελεί πλέον θεσμό τόσο στην ελληνική αλλά όσο και στην ξένη κοινότητα του αθλήματος KiteSurf.

Από τις 19 Ιουλίου και για 4 ημέρες, οι φίλοι του Kitesurf θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντυπωσιακούς αγώνες από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους αθλητές, αλλά και να ζήσουν μια σειρά από παράλληλες δραστηριότητες (Yoga, Sup Yoga, κτλ).

Το 7ο φεστιβάλ Kitesurf διοργανώνεται στην παραλία του Φάρου Δρεπάνου στην Αχαΐα, με την συμμετοχή του Carlos Mario, παγκόσμιου πρωταθλητή στο Kitesurf, του Youri Zoon αλλά και άλλων αθλητών υψηλού επιπέδου.

H Honor θα επιβραβεύσει τον μεγάλο νικητή του φεστιβάλ (κατηγορία Freestyle Men) αλλά και ένα τυχερό επισκέπτη, με δύο από τα πιο νεανικά και μοντέρνα κινητά της τηλέφωνα το Honor 10 και Honor 9 Lite.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights