Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Intracom Telecom: Στρατηγική συμφωνία στην Ισπανία

Intracom Telecom: Στρατηγική συμφωνία στην Ισπανία

απο John Leondaris

H Intracom Telecom ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή στρατηγικής συμφωνίας με την Ένωση Τοπικών Φορέων Τηλεπικοινωνιών (AOTEC) της Ισπανίας, η οποία εκπροσωπεί τα συμφέροντα της βιομηχανίας, που αφορά στην προμήθεια ασύρματων ευρυζωνικών λύσεων υπερυψηλών ταχυτήτων, καθώς και υπηρεσιών της εταιρείας στα μέλη της AOTEC για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ειδικότερα, στη βάση της συμφωνίας τα μέλη της AOTEC θα μπορούν να επωφεληθούν από τις καινοτόμες πολυσημειακές (PtMP) λύσεις της Intracom Telecom στη συχνότητα των 28 GHz προσφέροντας ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση σε οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές με ταχύτητες άνω των 200 Mbps ανά συνδρομητή.

Επιπλέον, η συμφωνία προβλέπει ότι τα μέλη της AOTEC μπορούν να προμηθευτούν και να αξιοποιήσουν λύσεις της Intracom Telecom για IoT, Big Data, Smart City και IPTV .

Ο πρόεδρος της AOTEC, Antonio García Vidal, υπογράμμισε ότι η συμμαχία αυτή θα επιτρέψει στους τοπικούς φορείς να έχουν πρόσβαση σε λύσεις αιχμής, που αναπτύσσονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διευρύνοντας το φάσμα δυνατοτήτων για όλες τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες ξεπερνούν τις 1.000 στην Ισπανία.

Τόνισε επίσης ότι “η προστιθέμενη αξία της Intracom Telecom είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις και όχι μόνον τα προϊόντα της” και δήλωσε βέβαιος ότι οι δύο οργανισμοί μπορούν από κοινού να αναπτυχθούν περαιτέρω. “Οι τοπικοί φορείς εκμετάλλευσης είναι επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας και εταιρείες καινοτομίας που πραγματοποιούν συνεχείς επενδύσεις για τη βελτίωση των ευρυζωνικών δικτύων τους”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intracom Telecom, Mohamed Ahmed, δήλωσε: “Μέσω αυτής της συμφωνίας δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε τα μέλη της AOTEC προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για επικοινωνίες και σύνδεση υψηλών ταχυτήτων στο διαδίκτυο σε όλη την Ισπανία. Η Ιβηρική χερσόνησος αποτελεί στρατηγική αγορά για την εταιρεία και έχουμε ιδρύσει θυγατρική στη Μαδρίτη για να υποστηρίζουμε τις ανάγκες των τοπικών πελατών μας, να τους προετοιμάσουμε για την εποχή του 5G και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων που αναπτύσσουμε διαρκώς με στόχο την κάλυψη των μελλοντικών αναγκών των πελατών μας”.


Η AOTEC

Η AOTEC είναι μια ισπανική ένωση επιχειρήσεων με σκοπό την εκπροσώπηση, την ώθηση, το συντονισμό και την προστασία των τοπικών τηλεπικοινωνιακών φορέων. Είναι η μοναδική εθνική ένωση στον τομέα αυτό και συγκεντρώνει περισσότερες από 150 εταιρείες. Από την ίδρυσή της, το 2002, η ένωση εργάζεται για την ανάπτυξη της εικόνας του τοπικού φορέα εκμετάλλευσης, με την πεποίθηση ότι αυτές οι εταιρείες αποτελούν το «κλειδί» για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, για την ψηφιοποίηση της χώρας και τη δημιουργία πλούτου και απασχόλησης.

Η AOTEC δίνει φωνή σε έναν τομέα που αποτελείται από περισσότερες από 1.100 μικρές εταιρείες που δημιουργούν πάνω από 7.600 άμεσες θέσεις εργασίας. Λόγω του υψηλού τεχνολογικού επιπέδου, της κάλυψης γραμμών και της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης, η σημασία του ομίλου εταιρειών είναι συγκρίσιμη με ορισμένες εθνικές επιχειρήσεις.

Η Intracom Telecom

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης, έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς.

Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data), της σύγκλισης δικτύων και του cloud computing για παρόχους τηλεφωνίας, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού, δημοσίου και κυβερνητικού τομέα. Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων αιχμής και ολοκληρωμένων λύσεων που εξασφαλίζουν την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Περισσότεροι από 100 οργανισμοί σε πάνω από 70 χώρες έχουν επιλέξει την εταιρεία για την προηγμένη τεχνολογία της.

Επίσης, η εταιρεία διατηρεί θυγατρικές στην Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights