Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Meizu M6 Note Review : Προσιτό οικονομικά και ενδιαφέρον

Meizu M6 Note Review : Προσιτό οικονομικά και ενδιαφέρον

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη

Όπως ήδη αναφέραμε, το Meizu M6 Note διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,5 ίντσες. Η ανάλυσή της φτάνει τα 1080 x 1920 pixels, με αποτέλεσμα ο αριθμός των pixels ανά ίντσα να αγγίζει τα 403, επίδοση ικανοποιητικότατη για τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής στην οποία ανήκει η συσκευή.

Σε επίπεδο καθημερινής χρήσης, η οθόνη του M6 Note είναι μία από τις καλύτερες που έχουμε δει σε οικονομικό smartphone. Τα χρώματα απεικονίζονται με αρκετή φυσικότητα χωρίς να κουράζουν τα μάτια του χρήστη, ενώ επίσης ικανοποιητική είναι η ευκρίνειά της κάτω από το φως του ήλιου, ιδιαίτερα όταν ο αισθητήρας φωτισμού που διαθέτει η συσκευή αναλαμβάνει την αυτόματη ρύθμισή της.

Όπως συνηθίζεται, στις Ρυθμίσεις υπάρχουν ορισμένες επιλογές που επιτρέπουν στον χρήστη να «πειράξει» τον κορεσμό των χρωμάτων, να ενεργοποιήσει το φίλτρο μπλε φωτός κτλ.

Είμαστε της άποψης ότι με δεδομένο ότι το Meizu M6 Note είναι μια συσκευή των 150€, η οθόνη του είναι ένα από τα ατού του και θα ικανοποιήσει με ευκολία  τον αγοραστή. Η απόδοσή της είναι άνω του μέσου όρου και είναι ευτυχές το ότι όλο και περισσότερο βλέπουμε ποιοτικές υλοποιήσεις στην οικονομική κατηγορία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights