Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Meizu M6 Note Review : Προσιτό οικονομικά και ενδιαφέρον

Meizu M6 Note Review : Προσιτό οικονομικά και ενδιαφέρον

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη

Ένα από τα «δυνατά» χαρακτηριστικά του M6 Note είναι σίγουρα το Hardware που διαθέτει, και πιο συγκεκριμένα ο Snapdragon 625 της Qualcomm. Για την κατηγορία τιμής που ανήκει σαν συσκευή, η απόδοση του είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο και μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες της καθημερινής χρήσης.

Οι συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας είναι αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM, όμως ο χρονισμός τους είναι αρκετά υψηλός στα 2.0 GHz, και μάλιστα μπορούν να λειτουργήσουν σε αυτή ακόμα και όλοι ταυτόχρονα.

Σε συνδυασμό με τα 3 GB μνήμης RAM που διαθέτει το M6 Note, o Snapdragon 625 προσφέρει εντυπωσιακά καλές επιδόσεις, πάντα με κριτήριο την κατηγορία τιμής που ανήκει σαν Smartphone.

Όλες οι εφαρμογές ξεκινούν χωρίς προβλήματα, η λειτουργία τους επίσης δεν παρουσιάζει καθυστερήσεις, και το γραφικό περιβάλλον της Meizu «τρέχει» ευχάριστα και ομαλά.

Στον τομέα των γραφικών η Adreno 506 μπορεί να έχει «ξεπεραστεί» πλέον, όμως δύσκολα θα βρει κανείς ισχυρότερη κάρτα γραφικών στα 150 περίπου ευρώ. Στην 1080p οθόνη του M6 Note έχει και αυτή πολύ καλή απόδοση που της επιτρεπει να παίζει με σχετική ευκολία όλα τα παιχνίδια που μπορεί να βρει κανείς στο Play Store της Google.

Στα πιο απαιτητικά από αυτά, δεν είναι απλά δυνατή η χρήση των υψηλότερων ρυθμίσεων σε γραφικά και ποιότητα, όμως το να παίζει PUBG Mobile ένα Smartphone με αυτά τα χρήματα είναι πάντα θετικό.

Για τον αποθηκευτικό χώρο η μικρότερη έκδοση του M6 Note έρχεται με ονομαστικά 16 GB από τα οποία περίπου 9 είναι διαθέσιμα στον χρήστη. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα επέκτασης μέσω μιας κάρτας μνήμης microSD, που όμως καταλαμβάνει τον χώρο για την δεύτερη κάρτα SIM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights