Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Meizu M6 Note Review : Προσιτό οικονομικά και ενδιαφέρον

Meizu M6 Note Review : Προσιτό οικονομικά και ενδιαφέρον

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Οι κινέζικες εταιρείες συχνά είναι… γαλαντονόμες με τις χωρητικότητες των μπαταριών και η Meizu στο M6 Note δεν θέλησε να κάνει την εξαίρεση. Έτσι, το εξόπλισε  με μία της τάξεως των 4.000 mAh η οποία είναι σε θέση να προσφέρει καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας. Στα πλαίσια αυτά, ακόμα και με εντατική χρήση (IM apps, εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης , φωτογραφίες κτλ) η συσκευή δύσκολα θα… αγχώσει τον χρήστη για το αν θα βγάλει την μέρα.

Με πιο «συνετή» χρήση το M6 Note μπορεί να φτάσει τις 2 ή και παραπάνω μέρες, ανάλογα πάντα με την κάλυψη του δικτύου, την διάρκεια των κλήσεων κτλ. Όπως και να έχει, για όσους θέλουν την μέγιστη απόδοση, θα προτείνουμε όπως συνηθίζουμε να επισκεφτούν την ανάλογη ενότητα στην εφαρμογή «Ασφάλεια».

Συμπέρασμα

Το Meizu M6 Note είναι μια αξιόλογη συσκευή η οποία στα 150-160€ έρχεται να προσφέρει άριστη ποιότητα κατασκευής, καλή οθόνη και αξιοπρεπή κάμερα. Το hardware προφανώς δεν… βάζει φωτιά με τις επιδόσεις του, ωστόσο δεν αποτρέπει τον μέσο χρήστη από το να κάνει την δουλειά του με άνεση και η απόδοση της μπαταρίας κινείται σε καλά επίπεδα.

Το μόνο πράγμα που μας έκανε, ουσιαστικά, να… γκρινιάξουμε λίγο είναι το UI το οποίο όπως είπαμε θέλουμε στο μέλλον να προσεχθεί περισσότερο. Παρόλαυτά, δεν αρκεί για να πούμε ότι το M6 Note δεν είναι μια συσκευή που αξίζει την προσοχή σας, καθώς εν τέλει τα προτερήματά του είναι αρκετά ώστε να το καταστήσουν ως μια αρκετά ανταγωνιστική πρόταση. Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε και στο μέλλον με ενδιαφέρον τις επόμενες προτάσεις της Meizu στην προσπάθειά της να εγκαθιδρυθεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights