Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Δυνατότητα αυτόματης διαχείρισης λήψεων από το Netflix

Δυνατότητα αυτόματης διαχείρισης λήψεων από το Netflix

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα δυνατότητα προσθέτει το Netflix στην εφαρμογή του για Android κινητά και Tablets, αυτή της αυτόματης διαχείρισης των βίντεο που κατεβάζει και αποθηκεύει ο χρήστης σε αυτά.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή του Netflix μπορεί πλέον να κατεβάζει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο από αυτό που βλέπει ο χρήστης σε κάθε σειρά, και στην συνέχεια να διαγράφει αυτόματα αυτό που μόλις τελείωσε η προβολή του. Η χρησιμότητα της συγκεκριμένης λειτουργίας είναι προφανώς η μείωση του αποθηκευτικού χώρου που χρειάζεται η εφαρμογή του Netflix, αφού δεν αποθηκεύει αρχεία που δεν είναι πλέον χρήσιμα.

Η αυτόματη λήψη νέων επεισοδίων ξεκινά μόνο όταν το Smartphone βρίσκεται σε κάποιο Wi-fi δίκτυο και όχι μέσω των δεδομένων του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, ώστε να μην υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Η δυνατότητα του Smart Download είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο για Android κινητά και tablets, ενώ πιθανότατα θα προστεθεί και στην εφαρμογή του Netflix για iOS στο μέλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights