Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Sony Mobile παρουσίασε το Xperia XA2 Plus

Η Sony Mobile παρουσίασε το Xperia XA2 Plus

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα πρόταση στην μεσαία κατηγορία τιμής παρουσίασε πριν λίγες ώρες η Sony Mobile, σαν μια βελτιωμένη έκδοση του XA2 που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά.

Το Xperia XA2 Plus έρχεται ουσιαστικά με μεγαλύτερη σε διαστάσεις οθόνη, με την πιο συνηθισμένη πλέον αναλογία πλευρών 18:9. To πλαίσιο αριστερά και δεξία από την οθόνη έχει σημαντικά μειωμένο μέγεθος πλέον, ενώ η διαγώνιος της φτάνει τις 6 ίντσες, με ανάλυση FullHD+ στα 2160 x 1080 pixels.

Στο εσωτερικό του Xperia XA2 Plus βρίσκεται και πάλι ο Snapdragon 630 όπως και στην “απλή” έκδοση του, ενώ αυτή τη φορά εκτός από την έκδοση με 4 GB μνήμης RAM υπάρχει και μεγαλύτερη με 6 GB και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, που μπορεί να επεκταθεί με κάρτες μνήμης microSD.

Η κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής διατηρεί την ίδια ανάλυση των 23 Mpixels, με το ίδιο σχετικά “περιορισμένο” διάφραγμα f/2.0 όπως και στο απλό XA2, ενώ η μπροστινή κάμερα παρά την λογική ανάλυση των 8 Mpixels έχει ένα αρκετά ευρύ φακό με γωνία 120 μοιρών για πιο “ομαδικές” Selfies.

Όπως και σε πολλές ακόμα συσκευές της εταιρείας τον τελευταίο καιρό, έτσι και εδώ, το βάρος είναι εντυπωσιακά αυξημένο στα 205 γραμμάρια, ενώ το XA2 Plus ακολουθεί την νέα σχεδιαστική “γραμμή” που ξεκίνησε η Sony με το XZ2 πριν μερικούς μήνες. Σε πλήρη αντίθεση μάλιστα με τις ακριβότερες συσκευές της εταιρείας, εδώ υπάρχει κανονικά και μια θύρα 3,5 mm στο πάνω μέρος του Smartphone, αφού η Sony προφανώς δεν έχει λόγο να την αφαιρέσει (όπως δεν είχε και στο XZ2…).

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του Smartphone είναι σχετικά μεγάλη στα 3,580 mAh με την Sony τουλάχιστον να έχει πολύ καλή παράδοση στον τομέα της αυτονομίας των συσκευών της. Η ημερομηνία διάθεσης του στην αγορά, αλλά και η τιμή πώλησης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αφού η εταιρεία συνηθίζει τον τελευταίο καιρό να ανακοινώνει τοπικά την διαθεσιμότητα στις αγορές που τελικά αποφασίζει να πουλήσει κάθε νέα της πρόταση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights