Διέρρευσε η τιμή του Xiaomi Mi A2

Διέρρευσε η τιμή του Xiaomi Mi A2

Η Xiaomi έχει παρουσιάσει εδώ και λίγο καιρό το Mi 6Χ, και είνα κοινό μυστικό ότι σε αυτό θα βασίζεται και η επόμενο πρόταση της εταιρείας με Stock Android, που θα έχει όπως όλα δειχνουν την ονομασία Mi A2.

Ένα Site στην Πολωνία, διέρρευσε, προφανώς άθελα του, την τιμή πώλησης της συσκευής τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη χώρα, και τις διαφορετικές εκδόσεις που θα έχει. Η βασική έκδοση των 32 GB με 4 GB RAM θα κοστίζει περίπου 350 δολάρια, που μεταφράζεται σε 300 περίπου ευρώ με την σημερινή ισοτιμία. Η ακριβοτερη έκδοση μετα 128 GB αποθηκευτικού χώρου και 6 GB μνήμης RAM θα είναι αισθητά ακριβότερη στα 370 περίπου ευρώ, μια παρόλα αυτά χαμηλή τιμή με δεδομένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mi A2.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη “διαρροή”, θα υπάρχει και μια πιο οικονομική έκδοση με την ονομασία Mi A2 Lite, που θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 625 αντι του 660, με 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη φαίνεται να είναι λίγο μικρότερη στις 5,8 ίντσες, διατηρώντας όμως την ανάλυση των 2280 x 1080 pixels.

Σε αυτή την περίπτωση φαίνεται να υπάρχει και Notch στο πάνω μέρος της οθόνης, κάτι που απουσιάζει από το κανονικό Mi A2. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική συσκευή, και οι πληροφορίες να είναι λανθασμένες, όμως η επισημη παρουσίαση του Mi A2 από την Xiaomi πλησιάζει, ώστε να μάθουμε με σιγουριά τι ακριβώς ισχύει.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.