Εντυπωσιακή ανάπτυξη για την Honor

Εντυπωσιακή ανάπτυξη για την Honor

Η Honor αποτελούσε μέχρι πριν λίγο καιρό απλά μια.διαφορετικη οικογένεια συσκευών της Huawei, πριν “αποσπαστει” σε ξεχωριστή και μέχρι ένα βαθμό ανεξάρτητη εταιρεία.

Τα στοιχεία που δίνει η Honor για την ανάπτυξη της είναι εντυπωσιακά, με δεδομένο πάντα ότι η παρουσία της στην αγορά μέτρα μερικούς μόλις μήνες. Σε αυτό το διάστημα η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει το μερίδιο της κατά 150% συνολικά, με τις κατά τόπους αυξήσεις να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές. Συγκεκριμένα στην αγορά της Ινδιας, η Honor αύξησε μεσα στο 2018 το μερίδιο της κατά… 300% , ενώ η αύξηση σε συγκεκριμένες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ισπανία, το ποσοστό αυξήθηκε κατά 500%.

Όσο περίεργα και αν φαίνονται αυτά τα ποσοστά, βασίζονται στην αρχικά πολύ μικρή παρουσία της Honor σαν ξεχωριστή εταιρεία, δεν παύουν όμως να δείχνουν τον ρυθμο με τον οποίο μεγαλώνει το μερίδιο της στην παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία έχει δηλώσει ότι θέλει σε βάθος 10ετιας να βρίσκεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως, μια θέση που αυτή τη στιγμή κατέχει η μητρική της Huawei, που θέλει αντίστοιχα να βρεθεί (προφανώς…) στην πρώτη θέση που κατέχει εδώ και πολλά χρόνια πλέον, η Samsung.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.