Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Πλαίσιο: Γεγονός το νέο superstore στην Αγία Παρασκευή

Πλαίσιο: Γεγονός το νέο superstore στην Αγία Παρασκευή

απο John Leondaris

Το νέο τετραώροφο superstore των 2.260 τ.μ. της εταιρείας ΠΛΑΙΣΙΟ στην Αγία Παρασκευή άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 5/7/18.

DCIM100MEDIADJI_0019.JPG

Πρόκειται για ένα κατάστημα τεχνολογίας που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα και στοχεύει στη δημιουργία μίας νέας λογικής στο χώρο του retail, μέσα από μία επένδυση που ξεπέρασε τα 2,5 εκ. ευρώ.

Οι πάνω από 10.000 επισκέπτες του πρώτου 3ημέρου, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα 10 πρωτοποριακά “experience points” του καταστήματος και να ζήσουν το shopping σε… νέο πλαίσιο. Δοκίμασαν κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές σε συνθήκες χρήσης, επέλεξαν καινούρια τηλεόραση με το πάτημα ενός κουμπιού και έζησαν την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας μέσα από μία διαφορετική ποδηλατική βόλτα. Παράλληλα, απόλαυσαν διαδραστικές στιγμές gaming με τη συμμετοχή όλων τους των αισθήσεων και ασχολήθηκαν με δημιουργικές δραστηριότητες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του καταστήματος.

Η αρχή έγινε την Τετάρτη 4/7 μέσα από ένα εντυπωσιακό VIP event, με πάνω από 600 καλεσμένους, συνεργάτες και φίλους της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου superstore, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κώστας Γεράρδος, δήλωσε σχετικά: “49,5 χρόνια μετά το ξεκίνημά μας, ο ένας εργαζόμενος έγινε 1.300, τα 12 τ.μ. έγιναν 37.000 τ.μ., και το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι αυτή τη στιγμή ένας πραγματικός ηγέτης στον τομέα των προϊόντων Τεχνολογίας. Επίσης, ας μην ξεχνάμε πως είναι μία 100% ελληνική εταιρεία, γεγονός για το οποίο είμαστε αληθινά υπερήφανοι» και συνέχισε αναφερόμενος στο νέο κατάστημα Έχουμε αλλάξει όλη τη σχεδιαστική ταυτότητα και όλη τη λογική του “ταξιδιού” του πελάτη μέσα στο κατάστημα. Πλέον είναι πολύ πιο ελεύθερο και πιο στοχευμένο στο να ανεβάσει τη διάθεση των επισκεπτών, να τους προσφέρει νέες ιδέες και νέες εμπειρίες”.

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Πέμπτης 5/7, οι πύλες του νέου superstore άνοιξαν για να υποδεχτούν το αγοραστικό κοινό. Η εορταστική ατμόσφαιρα συνοδεύτηκε από 100+ αποκλειστικές προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, καθώς και 10 μοναδικά events με special καλεσμένους από τον χώρο της τεχνολογίας και του lifestyle.

Η εταιρεία

Από το 1969 και για 49 χρόνια, το όνομα “Πλαίσιο” έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου.

Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο “leader” στην ελληνική αγορά, με 22 καταστήματα και 23 service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς και 1300 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 288.000.000 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights