Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Soft1 Series 5: Σημαντική η αποδοχή από τις ελληνικές επιχειρήσεις

Soft1 Series 5: Σημαντική η αποδοχή από τις ελληνικές επιχειρήσεις

απο John Leondaris

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς εξελίσσεται η υιοθέτηση της νέας πρωτοποριακής σειράς λογισμικού της SoftOne Technologies (μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia) από τις ελληνικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με την εταιρεία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία, κατά τους πρώτους έξι μήνες εμπορικής διάθεσης του Soft1 Series 5 στην εγχώρια αγορά – και πέραν των νέων υλοποιήσεων, το 30% και πλέον της εγκατεστημένης βάσης των πελατών της SoftOne έχει μεταβεί στο περιβάλλον της νέας έκδοσης, απολαμβάνοντας τα σημαντικά οφέλη ενός πραγματικά “έξυπνου” συστήματος λογισμικού.

Με επίκεντρο το cloud και το enterprise mobility, το Soft1 Series 5 φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά του επιχειρηματικού λογισμικού, θέτοντας τις βάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Η νέα, βραβευμένη έκδοση ERP/CRM της SoftOne προσφέρει μία υψηλού επιπέδου εμπειρία χρήσης που ενισχύει την ανθρώπινη αποτελεσματικότητα, όπως αναφέρει η εταιρεία, αξιοποιώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες αυτοματοποίησης διαδικασιών όπως το intelligent automation, η τεχνητή νοημοσύνη και το machine learning.

Ταυτόχρονα, το Soft1 Series 5 διευρύνει τις προοπτικές κάθε σύγχρονης επιχείρησης, συνεργαζόμενο απρόσκοπτα με τις e-πλατφόρμες των ελληνικών τραπεζών, καθώς και οποιοδήποτε άλλο τρίτο σύστημα, εφαρμογή και λύση συνεργασίας που διατίθεται στην αγορά.

Η SoftOne

Η SoftOne Technologies αποτελεί μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software.

Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και επιλεγμένες διεθνείς αγορές, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο 17.000 και πλέον επιχειρήσεων, καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών.

Παράλληλα, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία για την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η SoftOne κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο Cloud, με περισσότερες από 3.000 εγκαταστάσεις.

Ο όμιλος εταιρειών Olympia

Από τη δεκαετία του 1980, ο όμιλος εταιρειών Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, “χτίζει γέφυρες” με το παρόν και το μέλλον επιχειρώντας σε νευραλγικούς κλάδους: Στο λιανικό εμπόριο μέσω της αλυσίδας καταστημάτων Public, με 50 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και 2 e-commerce καταστήματα αντιστοίχως. Στον τομέα αποθήκευσης ενέργειας μέσω της εταιρίας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ, η οποία διατηρεί την παραγωγική της δυναμικότητα στην Ελλάδα και εξάγει σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο και καθετοποιεί την παραγωγή της μέσω της πρότυπης εταιρίας SUNLIGHT RECYCLING.

Στο χώρο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας μέσω της εταιρείας Westnet Distribution, με σημαντική δραστηριότητα στη διανομή προϊόντων IT hardware και Mobility.

Στην ανάπτυξη υπηρεσιών και προϊόντων επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελλάδα και τη νοτιοανατολική Ευρώπη μέσω της SoftOne.

Στην αγορά τηλεπικοινωνιών μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας PLAY στην Πολωνία, ενός εκ των δυναμικότερων παρόχων, με πρωτιά ανάπτυξης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Στον τομέα χορήγησης καταναλωτικών δανείων μέσω της Φιλανδικής AASA.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights