Η Adobe ετοιμάζει πλήρη έκδοση του Photoshop για τα iPad

Η Adobe ετοιμάζει πλήρη έκδοση του Photoshop για τα iPad

Καλώς ή κακώς, μεγάλο κομμάτι των “δημιουργικών” επαγγελμάτων χρησιμοποιούν υπολογιστές της Apple στην καθημερινή δημιουργία περιεχομένου, είτε αυτό είναι φωτογραφίες και βίντεο είτε ήχος είτε … και τα δύο.

Η Adobe, ο δημιουργός του γνωστού προγράμματος επεξεργασίας εικόνων Photoshop, μέχρι και σήμερα όμως δεν έχει ξεχωριστή έκδοση του με όλες τις δυνατότητες για τα iPad της εταιρείας που αποτελούν εργαλείο δουλειάς για πολλούς που χρησιμοποιούν την έκδοση του Photoshop για MacOS. Η εταιρεία φαίνεται ότι ετοιμάζεται να το αλλάξει αυτό, αφού σύμφωνα με πηγές του Bloomberg, θα ανακοινώσει σύντομα μια πλήρη έκδοση του Photoshop, σχεδιασμένη για το iPad της Apple.

Οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να ανακοινώνει μέσα στο 2018 το Photoshop για iPad, πιθανότατα στο ετήσιο συνέδριο που διοργανώνει η ίδια κάθε Οκτώβριο. Αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά, οι πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες μέσα στο 2019 στη συνέχεια. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Adobe να μελετά και τις αλλαγές που απαιτούνται σε άλλα δημοφιλή προγράμματα της όπως το Lightroom, το Illustrator και το Premiere  ώστε να υπάρχει συμβατότητα με το Photoshop για iPad. Μένει να δούμε αν στο μέλλον η Adobe θα βρει τρόπο να προσαρμόσει την πλήρη έκδοση και αυτών των εφαρμογών για το iPad, που σαν Tablet, παραμένει η πιο ισχυρή πρόταση που μπορεί να βρει κανείς σε επιδόσεις αλλά και χρηστικότητα.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.