Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νέα φωτογραφία του επόμενου Honor 10 Note

Νέα φωτογραφία του επόμενου Honor 10 Note

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα φωτογραφία του επερχόμενου Honor 10 Note έκανε την εμφάνιση της, αυτή τη φορά αποκαλύπτοντας την μπροστινή όψη της συσκευής.

Όπως ήδη είναι γνωστό από προηγούμενες διαρροές για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Honor 10 Note θα έχει μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη 6.9 ιντσών, που μάλιστα θα είναι τεχνολογίας AMOLED, για πρώτη φορά σε συσκευή της εταιρείας. Η φωτογραφία αποκαλύπτει το πλαίσιο γύρω από αυτή την οθόνη, που είναι εντυπωσιακά μικρό στην αριστερή και δεξία πλευρά του, και μέσα στα πλαίσια του λογικού για το πάνω μέρος και κάτω από αυτή.

Η πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια όμως είναι ότι επιβεβαιώνεται η απουσία του Notch στο πάνω μερος της οθόνης, ένα χαρακτηριστικό που πολλοί χρήστες δεν συμπαθούν ιδιαίτερα. Οι πληροφορίες ώς τώρα θέλουν και το επόμενο Mate 20 της Huawei να έχει οθόνη χωρίς Notch, δείχνοντας ότι και η μητρική εταιρεία της Honor θέλει να κάνει τη μετάβαση πίσω στις “κανονικές” οθόνες.

Το Honor 10 Note έχει λίγο καιρό ακόμα μέχρι την επίσημη παρουσίαση του από την εταιρεία, που έχει ήδη παραδεχθεί την ύπαρξη του, και μένει να μάθουμε και επίσημα τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights