Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση για το Mate 20 της Huawei

Ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση για το Mate 20 της Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Το πρώτυπο Super Charge που ηδη χρησιμοποιεί η Huawei στα P20, P20 Pro και τα αμέσως προηγούμενα P10, P10 Plus είναι από τις πιο γρήγορες λύσεις για την φόρτιση ενός Smartphone, φαίνεται όμως ότι η εταιρεία έχει ήδη σχεδιάσει την επόμενη ακόμα πιο γρήγορη έκδοση του.

Mια καταχώρηση για πιστοποίηση στην 3C δείχνει ότι η εταιρεία έχει ήδη σχεδιάσει την επόμενη έκδοση του πρωτύπου, με έναν φορτιστή που μπορεί να παρέχει 5A στα 8V, με συνολική κατανάλωση ενέργειας 40W. Σε σύγκριση με το τωρινό πρώτυπο SuperCharge και τον φορτιστή των 22W η διαφορά είναι σημαντική, και μένει να δούμε πόσο θα μειώνει τον χρόνο φόρτισης και στην πράξη.

Η Huawei πιθανότατα θα παρουσιάσει το επόμενο SuperCharge στο Mate 20 που έχει ήδη φτάσει από ότι όλα δείχνουν στα τελευταία στάδια του σχεδιασμου του. Εκτός απροόπτου, η εταιρεία θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή παράδοση που έχει σε αυτόν τον τομέα, αν και παραμένει το μόνο πρώτυπο που απαιτεί συγκεκριμένα το δικό του καλώδιο για να ξεκινήσει την ταχεία φόρτιση στα P20 και P20 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights