Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ iSquare: Νέοι αναβαθμισμένοι MacBook Pro

iSquare: Νέοι αναβαθμισμένοι MacBook Pro

απο John Leondaris

Η iSquare, που αποτελεί τον επίσημο διανομέα των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε ότι η Apple επανασχεδίασε την επαγγελματική σειρά φορητών υπολογιστών MacBook Pro, με τα νέα μοντέλα να διαθέτουν επεξεργαστές έως έξι πυρήνων και 32GB μνήμης, True Tone οθόνη, καθώς και το Apple T2 Chip.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα γενιά MacBook Pro προσφέρει γρηγορότερη απόδοση και καινοτόμες επαγγελματικές λειτουργίες, καθιστώντας τον MacBook Pro ως τον πιο εξελιγμένο φορητό υπολογιστή Mac.

Επίσης, τα αναβαθμισμένα μοντέλα MacBook Pro με Touch Bar διαθέτουν Intel Core επεξεργαστές όγδοης γενιάς, με έξι πυρήνες στο μοντέλο των 15 ιντσών για έως 70% ταχύτερη απόδοση και με τέσσερις πυρήνες στο μοντέλο των 13 ιντσών για έως και δύο φορές ταχύτερη απόδοση.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, ο MacBook Pro είναι ο ιδανικότερος φορητός υπολογιστής στον κόσμο για χειρισμό μεγάλου όγκου δεδομένων, εκτέλεση σύνθετων προσομοιώσεων και προηγμένη επεξεργασία φωτογραφίας ή ταινιών.

Παράλληλα ο νέος MacBook Pro υποστηρίζει μνήμη έως 32GB, διαθέτει True Tone οθόνη και βελτιωμένο πληκτρολόγιο τρίτης γενιάς για σχεδόν αθόρυβη πληκτρολόγηση. Σε συνδυασμό με την ισχυρή κάρτα γραφικών Radeon Pro, το μεγάλο trackpad με Force Touch, το επαναστατικό Touch Bar , το Touch ID, τα εκπληκτικά στερεοφωνικά ηχεία, το ήσυχο σύστημα ψύξης της Apple, το Thunderbolt 3 για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων, τη φόρτιση και τη σύνδεση έως δύο οθονών 5K ή τεσσάρων εξωτερικών GPUs, o MacBook Pro φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος φορητός υπολογιστής για τον επαγγελματία.

Τα νέα μοντέλα MacBook Pro, 13 ιντσών και 15 ιντσών, θα είναι διαθέσιμα σύντομα σε Ελλάδα και Κύπρο και θα διατίθενται σε Space Grey και Silver χρώμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights