Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 8 Scirocco Review : Το καλύτερο Smartphone της εταιρείας ως τώρα

Nokia 8 Scirocco Review : Το καλύτερο Smartphone της εταιρείας ως τώρα

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Nokia 8 Scirocco έχει μια σχετικά “μικρη” μπαταρία στο εσωτερικό του, μάλλον δικαιολογημένα όμως προκειμένου να διατηρήσει τις εξωτερικές του διαστάσεις.

Με 3.260 mAh , και αρκετά καλή διαχείριση ενέργειας από το λειτουργικό σύστημα, η μπαταρία προσφέρει εύκολα μια πλήρη ημέρα εντατικής χρήσης. Το stock Android δεν προσφέρει στον χρήστη πολλές επιλογές για συγκεκριμένη διαχείριση εφαρμογών , όμως αναλαμβάνει απο μόνο του να περιορίζει αυτές που δεν χρησιμοποιούνται καθημερινά.

Οι λιγότερο απαιτητικοί θα βγάλουν εύκολα δύο ημέρες χρήσης. Αυτό που εντυπωσιάζει όμως είναι η ταχύτητα με την οποία φορτίζει την μπαταρία του το Nokia 8 Scirocco. Η συσκευή υποστηρίζει το πρωτότυπο ταχείας φόρτισης της Qualcomm και μπορεί να γεμίσει πλήρως τη μπαταρία του σε ελάχιστα περισσότερο από μία ώρα.

Φυσικά, υπάρχει USB type-C υποδοχή στο κάτω μέρος του Smartphone, στην οποία συνδέονται και τα ακουστικά που υπάρχουν στην συσκευασία, αφού δεν υπάρχει θύρα 3.5 mm . Παραδοσιακά, η εταιρεία περιλαμβάνει στη συσκευασία και έναν ανταπτορα για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν τα δικά τους ακουστικά.

Συμπέρασμα.

Προφανώς και η Nokia έχει ανάγκη την παρουσία στην κορυφαία κατηγορία των Smartphones που χωρίς να προσφέρει απαραίτητα “αυξημενες” πωλήσεις, καθορίζει την εικόνα κάθε εταιρείας. Το Nokia 8 Scirocco είναι ένα πολύ καλό βήμα στη σωστή κατεύθυνση, και σίγουρα μια σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Η εταιρεία στηρίζεται ίσως λίγο περισσότερο από ότι θα μπορούσε στην ονομασία του, το δικό της καλό όνομα και τη συνεργασία με την Carl Zeiss για την καμερα. Ένα smartphone με την τιμή πώλησης του 8 Scirocco όμως πρέπει να μην περιορίζεται στη “φημη” ενός ονόματος και να αποδίδει στην πράξη. Εκεί, ο δρόμος είναι ακόμα ανοιχτός, έστω και αν η Nokia πλησιάζει σημαντικά και αρκετά γρήγορα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights