Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Vodafone εγκαινίασε τη Vodafone Fiber Ready Arena και καλεί τους πολίτες να την επισκεφθούν για να βιώσουν δωρεάν την εμπειρία του FTTH δικτύου

Η Vodafone εγκαινίασε τη Vodafone Fiber Ready Arena και καλεί τους πολίτες να την επισκεφθούν για να βιώσουν δωρεάν την εμπειρία του FTTH δικτύου

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone Ελλάδας εγκαινίασε την Vodafone Fiber Ready Arena, τον πρώτο πολυχώρο υπερυψηλών ταχυτήτων στην Ελλάδα, που θα λειτουργεί στο Βύρωνα για τους επόμενους τρεις μήνες και καλεί  τους πολίτες να τον επισκεφθούν, προκειμένου να βιώσουν δωρεάν την εμπειρία του FTTH δικτύου και των πιο σύγχρονων τεχνολογιών.

Πρόκειται για έναν σύγχρονο χώρο 300 τμ., επί της οδού Καραολή Δημητρίου 26 & Φλέμινγκ στον Βύρωνα, ο οποίος θα λειτουργεί καθημερινά και έως τις 30 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα –Τετάρτη – Σάββατο: 11.00-19.00 & Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10.00 – 14.00 και 17.00-21.00).

Οι επισκέπτες της Vodafone Fiber Ready Arena μπορούν να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες οπτικών ινών, να εργαστούν από εκεί, αλλά και να ψυχαγωγηθούν σε τέσσερις ειδικά διαμορφωμένες ζώνες με απαιτητική χρήση σε ταχύτητα: Gaming area, VR (Virtual Reality) area, Vodafone TV area και Business area.

Gaming area

Στο gaming, ο επισκέπτης έχει στη διάθεσή του 6 κονσόλες PS4 και μπορεί να αγωνιστεί σε Gran Turismo Sport 2017, FIFA 2018, NBA 2K18 και FORTNITE, αξιοποιώντας στο έπακρο τις υπερυψηλές ταχύτητες των οπτικών ινών.

VR area:

Εδώ ο επισκέπτης, φορώντας την Samsung Gear VR μάσκα, μπορεί να ταξιδέψει μέσα από ντοκιμαντέρ σε διάφορα σημεία στον πλανήτη ή να απολαύσει αγώνες ΝΒΑ και backstage από μεγάλα TV Show μέσω video streaming υπηρεσιών της πλατφόρμας Oculus. Παράλληλα, μπορεί να κινηθεί σε μουσικούς ρυθμούς χάρη στο Beat Saber, ένα VR game με φωτόσπαθα!

Vodafone TV area:

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, τις πιο δημοφιλείς σειρές, τη μεγαλύτερη ποικιλία παιδικών ταινιών & σειρών αλλά και κορυφαία αθλητική δράση.

Business area:

Στον χώρο αυτό μπορούν να φιλοξενηθούν για ταυτόχρονη εργασία έως και 6 άτομα ενώ παράλληλα θα μπορούν να συζητήσουν για ψηφιακές λύσεις με τον εξειδικευμένο σύμβουλο επιχειρήσεων της Vodafone.

Vodafone Fiber Ready Arena: Καραολή Δημητρίου 26 & Φλέμινγκ, Βύρωνας

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights