Ξεκίνησαν “άτυπα” οι πωλήσεις του Xiaomi Mi A2 Lite

Ξεκίνησαν “άτυπα” οι πωλήσεις του Xiaomi Mi A2 Lite

Μπορεί η συσκευή να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από την Xiaomi, όμως ένας μεταπωλητής στο AliExpress  έχει ήδη ξεκινήσει να διαθέτει το επόμενο Mi A2 Lite της εταιρείας.

Όπως δηλώνει η ονομασία του, πρόκειται για μια πιο οικονομική έκδοση του επίσης αναμενόμενου Mi A2, που αυτή τη φορά βασίζεται στο Redmi 6 της Xiaomi. Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται ο Snapdragon 625 που βρισκόταν στο εσωτερικό και του αμέσως προηγούμενου Mi A1, αυτή τη φορά σε συνδυασμό με 3 GB μνήμης RAM στην βασική έκδοση των 32 GB. Η οθόνη του Mi A2 Lite φαίνεται να έχει διαγώνιο 5,84 ιντσών, και ανάλυση 2280 x 1080 pixels, που θεωρείται απόλυτα ικανοποιητική για την κατηγορία αυτή.

Από τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος, η βασική έχει ανάλυση 12 Mpixels με μεγαλύτερη “χρησιμότητα” την δυνατότητα λήψης 4k βίντεο, ενώ η δεύτερη είναι πιο μικρή στα 5 Mpixels και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για εφέ θολού φόντου σε φωτογραφίες. Η μπαταρία τέλος φαίνεται να έχει ιδιαίτερα μεγάλη χωρητικότητα 4.000 mAh, που πιθανότατα θα προσφέρει πολύ καλούς χρόνους λειτουργίας στο Mi A2 Lite.

Η τιμή πώλησης του είναι αρκετά “περίεργη” στα μόλις 190 δολάρια περίπου, τιμή χαμηλότερη από την αναμενόμενη, αν και προς το παρόν η συσκευή είναι διαθέσιμη μόνο για την αγορά της Κίνας.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.