Αρχικη ΦΗΜΕΣ Ξεκίνησαν “άτυπα” οι πωλήσεις του Xiaomi Mi A2 Lite

Ξεκίνησαν “άτυπα” οι πωλήσεις του Xiaomi Mi A2 Lite

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί η συσκευή να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από την Xiaomi, όμως ένας μεταπωλητής στο AliExpress  έχει ήδη ξεκινήσει να διαθέτει το επόμενο Mi A2 Lite της εταιρείας.

Όπως δηλώνει η ονομασία του, πρόκειται για μια πιο οικονομική έκδοση του επίσης αναμενόμενου Mi A2, που αυτή τη φορά βασίζεται στο Redmi 6 της Xiaomi. Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται ο Snapdragon 625 που βρισκόταν στο εσωτερικό και του αμέσως προηγούμενου Mi A1, αυτή τη φορά σε συνδυασμό με 3 GB μνήμης RAM στην βασική έκδοση των 32 GB. Η οθόνη του Mi A2 Lite φαίνεται να έχει διαγώνιο 5,84 ιντσών, και ανάλυση 2280 x 1080 pixels, που θεωρείται απόλυτα ικανοποιητική για την κατηγορία αυτή.

Από τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος, η βασική έχει ανάλυση 12 Mpixels με μεγαλύτερη “χρησιμότητα” την δυνατότητα λήψης 4k βίντεο, ενώ η δεύτερη είναι πιο μικρή στα 5 Mpixels και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για εφέ θολού φόντου σε φωτογραφίες. Η μπαταρία τέλος φαίνεται να έχει ιδιαίτερα μεγάλη χωρητικότητα 4.000 mAh, που πιθανότατα θα προσφέρει πολύ καλούς χρόνους λειτουργίας στο Mi A2 Lite.

Η τιμή πώλησης του είναι αρκετά “περίεργη” στα μόλις 190 δολάρια περίπου, τιμή χαμηλότερη από την αναμενόμενη, αν και προς το παρόν η συσκευή είναι διαθέσιμη μόνο για την αγορά της Κίνας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights