Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Επίσημη φωτογραφία του Note 9 της Samsung

Επίσημη φωτογραφία του Note 9 της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του από την Samsung, το Note 9 έκανε την εμφάνιση του σε μια εμπορική φωτογραφία που προφανώς αποτελεί μέρος του προωθητικού υλικού που έχει ετοιμάσει η εταιρεία.

Η φωτογραφία αποκαλύπτει πρακτικά σχεδόν όλο τον εξωτερικό σχεδιασμό του Note 9, και αν είναι πραγματική, επιβεβαιώνει ότι και αυτό θα έχει πλέον τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος του και όχι δίπλα από αυτές.

Οι πληροφορίες που ήθελαν επίσης τη Samsung να διατηρεί τον ίδιο εξωτερικό σχεδιασμό φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται και αυτές, με το Note 9 να μην έχει κάποια σημαντική διαφορά σε σύγκριση με τον προκάτοχο του. Η μπροστινή ειδικά όψη, αναμενόμενα δεν έχει και πολλά περιθώρια σχεδιαστικών αλλαγών, αφού το μεγαλύτερο μέρος αυτής το καταλαμβάνει η SUPER AMOLED οθόνη του Note 9 που θα έχει και ελάχιστα μεγαλύτερο μέγεθος στις 6.4 ίντσες.

Το Note 9 θα έρθει με 128 GB αποθηκευτικού χώρου στην βασική έκδοση του, ενώ το S-Pen έχει αποκτήσει επιπλέον δυνατότητες, και θα έχει και Bluetooth συνδεσιμότητα με το ίδιο το Smartphone. Οι λεπτομέρειες για την επιπλέον χρησιμότητα που αυτό προσφέρει, αλλά και για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Note 9 θα γίνουν γνωστές σε λίγες μόνο ημέρες με την επίσημη παρουσίαση του από τη Samsung στις 9 Αυγούστου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights