Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νέες φωτογραφίες του Galaxy Note 9

Νέες φωτογραφίες του Galaxy Note 9

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας τις διαρροές πληροφοριών για το επόμενο Galaxy Note 9 , αυτή τη φορά έκαναν την εμφάνιση τους δύο φωτογραφίες που δείχνουν το Smartphone σε ένα λειτουργικό πρωτότυπο.

Η συσκευή είναι μοντέλο προ-παραγωγής με αναγνωριστικά πάνω στο τζάμι της οθόνης και στο πίσω μέρος, κάτι που συνήθως δεν βλέπει το φως της δημοσιότητας, αφού κάθε συσκευή από αυτές αναγνωρίζεται από τη Samsung που ξέρει ποιος είναι αυτός που την έχει “χρεωθεί”.

Παρόλα αυτά, επιβεβαιώνονται οι ελάχιστες εξωτερικές διαφορές με το αμέσως προηγούμενο Galaxy Note 8, και η διαφορετική διάταξη με τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος πλέον, και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από αυτές. Το Note 9 έχει υπαρκτό μεν, αλλά πολύ μικρό πλαίσιο πάνω και κάτω από την οθόνη του, ενώ αναμενόμενα η κυρτή επιφάνεια “κρύβει” το πλαίσιο αριστερά και δεξία από αυτή. Η εταιρεία φημολογείται ότι θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αναγνώριση προσώπου στο Note 9, και μένει να δούμε με ποιον τρόπο αλλά και τι Hardware στον χώρο πάνω από την οθόνη, θα λειτουργεί η συγκεκριμένη δυνατότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights