Νέες φωτογραφίες του Galaxy Note 9

Νέες φωτογραφίες του Galaxy Note 9

Συνεχίζοντας τις διαρροές πληροφοριών για το επόμενο Galaxy Note 9 , αυτή τη φορά έκαναν την εμφάνιση τους δύο φωτογραφίες που δείχνουν το Smartphone σε ένα λειτουργικό πρωτότυπο.

Η συσκευή είναι μοντέλο προ-παραγωγής με αναγνωριστικά πάνω στο τζάμι της οθόνης και στο πίσω μέρος, κάτι που συνήθως δεν βλέπει το φως της δημοσιότητας, αφού κάθε συσκευή από αυτές αναγνωρίζεται από τη Samsung που ξέρει ποιος είναι αυτός που την έχει “χρεωθεί”.

Παρόλα αυτά, επιβεβαιώνονται οι ελάχιστες εξωτερικές διαφορές με το αμέσως προηγούμενο Galaxy Note 8, και η διαφορετική διάταξη με τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος πλέον, και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από αυτές. Το Note 9 έχει υπαρκτό μεν, αλλά πολύ μικρό πλαίσιο πάνω και κάτω από την οθόνη του, ενώ αναμενόμενα η κυρτή επιφάνεια “κρύβει” το πλαίσιο αριστερά και δεξία από αυτή. Η εταιρεία φημολογείται ότι θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αναγνώριση προσώπου στο Note 9, και μένει να δούμε με ποιον τρόπο αλλά και τι Hardware στον χώρο πάνω από την οθόνη, θα λειτουργεί η συγκεκριμένη δυνατότητα.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.