Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Nokia X6 ξεκινά τις πωλήσεις του παγκοσμίως σαν Nokia 6.1 Plus

Το Nokia X6 ξεκινά τις πωλήσεις του παγκοσμίως σαν Nokia 6.1 Plus

απο Kostas Gliatiotis

Η αρχική απόφαση της Nokia να μην κυκλοφορήσει το Nokia X6 σε αγορές εκτός Κίνας, ευτυχώς έχει πλέον αλλάξει, και η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα τη διάθεση του στον υπόλοιπο κόσμο.

Παρόλα αυτά, η συσκευή έρχεται με διαφορετική ονομασία, αφού για άγνωστους λόγους θα ονομάζεται Nokia 6.1 Plus στην Ευρωπαϊκή αγορά και όχι μόνο.  H συσκευή είναι ίδια με το Nokia X6 σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, με τον ίδιο Snapdragon 636 επεξεργαστή, αλλά θα υπάρχει σε μια και μοναδική έκδοση με 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η επόμενη και τελευταία πιθανότατα διαφορά, είναι ότι το Nokia 6.1 Plus θα έρθει με το Android 8.1 Oreo προ-εγκατεστημένο, με το Nokia X6 να τρέχει ακόμα την … απλά 8.0 έκδοση του λειτουργικού της Google. Οι πωλήσεις του Smartphone θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου, τουλάχιστον σε κάποιες χώρες και η τιμή του είναι σχετικά χαμηλή για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, περίπου στα 290 δολάρια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights