Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το Mi Max 3 με οθόνη 6.9 ιντσών

Η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το Mi Max 3 με οθόνη 6.9 ιντσών

απο Kostas Gliatiotis

Την νεότερη πρόταση της στην κατηγορία των συσκευών με ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη παρουσίασε η Xiaomi, και συγκεκριμένα το Mi Max 3.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό του Mi Max 3, αλλά και ο λόγος ύπαρξης του, είναι η εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη των …. 6.9 ιντσών που διαθέτει. Η τεχνολογία της οθόνης παραμένει LCD και η ανάλυση της στα 2160 x 1080 pixels, που πιθανότατα είναι οριακά σε τόσο μεγάλο μέγεθος, ενώ προφανώς έχει επιλεχθεί η πιο συνηθισμένη πλέον αναλογία πλευρών 18:9.

Το Mi Max 3 δανείζεται πολλά από τα χαρακτηριστικά του Redmi Note 5, όπως τον ίδιο Snapdrahogon 636 επεξεργαστή, και τις δύο ίδιες σε ανάλυση κάμερες στο πίσω μέρος, με 12 Mpixels για την βασική και f/1.9 διάφραγμα και τεχνολογία Dual Pixel. Η φόρτιση του Mi Max 3 πάντως γίνεται μέσω USB Type-C θύρας και όχι το παλαιότερου MicroUSB, ενώ υπάρχει και θύρα ακουστικών 3.5mm

Το λειτουργικό είναι η νεότερη μέχρι στιγμής διαθέσιμη έκδοση Android 8.1 Oreo, με το MIUI 9.5 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, ενώ η εταιρεία έχει υποσχεθεί την αναβάθμιση σε MIUI  10 κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.

Χάρη στις προφανώς μεγάλες εξωτερικές διαστάσεις του Mi Max 3, η Xiaomi το έχει εξοπλίσει με μια μπαταρία 5.500 mAh, σημαντικά μεγαλύτερη από τις περισσότερες του ανταγωνισμού. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, με 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, και μια ακόμα μεγαλύτερη με 6 GB RAM και 128 GB χώρου σε τιμές 250 και 300 δολαρίων αντίστοιχα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights