Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ COSMOTE: Νέα προσφορά για “καλοκαιρινά” data

COSMOTE: Νέα προσφορά για “καλοκαιρινά” data

απο John Leondaris

Πακέτο δεδομένων 15GB για ένα μήνα στους συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου, οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, με 9,90 ευρώ, και 7 GB με 7 ευρώ για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, ανακοίνωσε ότι προσφέρει η COSMOTE με το πακέτο GIGA NOW SUMMER. H προσφορά του GIGA NOW, μπορεί να ενεργοποιηθεί στο MyCOSMOTE app ή στο WHAT’S UP app έως και την Παρασκευή 31/08 και ισχύει για ένα μήνα από την ενεργοποίηση της. Η νέα προσφορά του GIGA NOW, η έκτη για φέτος, φιλοδοξεί να καλύψει την αυξημένη ζήτηση για mobile internet κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τα δεδομένα του δικτύου της COSMOTE, πέρυσι το καλοκαίρι η κίνηση δεδομένων υπερδιπλασιάστηκε, ξεπερνώντας συνολικά τα 6,5 petabytes, με τα social media (Instagram, YouTube, Facebook) να απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της κίνησης. Σύμφωνα με την εταιρεία, συνολικά, σε επίπεδο τετραετίας η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%. Το 4G / 4G+ δίκτυο COSMOTE Σύμφωνα με την COSMOTE, οι πελάτες της έχουν στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στην Ελλάδα, που ξεπερνά σε πληθυσμιακή κάλυψη το 98% και το 92% αντίστοιχα, ενώ η θαλάσσια κάλυψη 4G ξεπερνά το 97%. Για να προσφέρει ακόμη πιο υψηλές ταχύτητες mobile internet, η COSMOTE έχει αυξήσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μέση ταχύτητα πρόσβασης στο Internet κατά 40% και τη χωρητικότητα του δικτύου κατά 57%. Αυτό επιβεβαίωσε για μία ακόμη χρονιά η Ookla, η διεθνώς αναγνωρισμένη και εξειδικευμένη εταιρεία σε μετρήσεις και επιδόσεις internet, αναδεικνύοντας το COSMOTE 4G ως “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” στα “SpeedTest Awards”.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights