Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Μερικές ακόμα φωτογραφίες του Galaxy Note 9

Μερικές ακόμα φωτογραφίες του Galaxy Note 9

απο Kostas Gliatiotis

Μερικές ημέρες πλέον πριν την επίσημη παρουσίαση του από τη Samsung, το Galaxy Note 9 συνεχίζει να εμφανίζεται σε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν σχεδόν όλες τις εξωτερικές του λεπτομέρειες και όχι μόνο.

Η νεότερη φωτογραφία επιβεβαιώνει απλά και τον κωδικό μοντέλου της συσκευής, που είναι πλέον SM-N960, με το αμέσως προηγούμενο Note 8 να είναι το SM-N950. Στο πίσω μέρος βλέπουμε για μια ακόμα φορά τις δύο διαφορετικές κάμερες, και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από αυτές. Πιθανότατα το S-Pen με Bluetooth συνδεσιμότητα θα είναι μια από τις πιο σημαντικές προσθήκες στο νέο Note 9, αφού εκτός σοβαρού απροόπτου, η συσκευή θα βασίζεται στον ίδιο επεξεργαστή με το Galaxy S9 και S9+ ενώ θα υπάρχει πιθανότατα και μια έκδοση με 8 GB μνήμης RAM.

Στις 9 Αυγούστου η Samsung θα κάνει και επίσημη την ύπαρξη του Note 9, και θα μάθουμε και όλες τις λεπτομέρειες που δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές, εκτός ίσως από ότι ακόμα διαρρεύσει μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights