Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Kirin 980 της Huawei

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Kirin 980 της Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Νεότερες πληροφορίες από την Κίνα, αρχίζουν να αποκαλύπτουν σταδιακά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επόμενου κορυφαίου επεξεργαστή της Huawei, του Kirin 980.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, η Huawei έχει επιλέξει τους νεότερους A-77 πυρήνες επεξεργασίας της ARM για τον Kirin 980 και μάλιστα σε αρκετά υψηλή συχνότητα λειτουργίας, στα 2.8 GHz. Μαζί με τους τέσσερις Α-77 θα υπάρχουν και άλλοι τέσσερις πιο “απλοί” Α-55, που όπως πάντα αναλαμβάνουν τις πιο απλές καθημερινές εργασίες που κάνει κάθε Smartphone.

Η πιο ενδιαφέρουσα “είδηση” όμως αφορά την κάρτα γραφικών του Kirin 980, που οι πληροφορίες την θέλουν να είναι σχεδιασμένη από την ίδια τη Huawei. Μέχρι σήμερα η εταιρεία επιλέγει τις κάρτες γραφικών της ARM, συνήθως σε διατάξεις που “υπολείπονται” σε απόλυτη απόδοση σε σύγκριση με τος επεξεργαστές της Qualcomm, και αν οι πληροφορίες είναι πραγματικές, αυτό θα αλλάξει σημαντικά, αφού η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών θα είναι 1.5 φορά πιο ισχυρή από την Adreno 630 στο εσωτερικό του Snapdragon 845.

Τέλος, η μονάδα τεχνητής νοημοσύνης που θα χρησιμοποιεί ο Kirin 980 θα είναι προφανώς και αυτή βελτιωμένη σε συνολική απόδοση. Οι πρώτες συσκευές με τον επεξεργαστή στο εσωτερικό τους, θα είναι εκτός απρόοπτου όλες οι πιθανές εκδόσεις του επόμενου Mate 20 της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights