Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Vodafone στέκεται κοντά σε όλους τους συνδρομητές Vodafone και Cyta, στις πληγείσες περιοχές από την πυρκαγιά

Η Vodafone στέκεται κοντά σε όλους τους συνδρομητές Vodafone και Cyta, στις πληγείσες περιοχές από την πυρκαγιά

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone στηρίζει έμπρακτα όλους τους συνδρομητές της στην Ανατολική Αττική και την περιοχή της Κινέτας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιέςστις αυξημένες τους ανάγκες για περισσότερη επικοινωνία αυτές τις δύσκολες ώρες.

Οι συνδρομητές της Vodafone και της Cyta, 100% θυγατρικής του ομίλου Vodafone, Ιδιώτες & Επαγγελματίεςσυμβολαίου κινητής και καρτοκινητής που ζουν στις πληγείσες περιοχές και συγκεκριμένα στις περιοχές της Νέας Μάκρης Αττικής– Μάτι, Νέου Βουτζά, Ραφήνας, Πικερμίου, Κινέτας, Καλλιτεχνούπολης και Πεντέλης, θα έχουν στη διάθεση τους για χρήση, έως την επόμενη Τρίτη 31 Ιουλίου, επιπλέον:

1500 λεπτά ομιλίας προς όλους

500 SMS προς όλους και

GΒ Mobile Internet

Παράλληλα, όλοι οι συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας στις παραπάνω περιοχές θα έχουν στη διάθεση τους 1500 λεπτά ομιλίας προς εθνικά κινητάγια το ίδιο διάστημα. 

ΕπιπλέονVodafone και Cyta διακόπτουν τη διαδικασία φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων σε όλες τις συνδέσεις συμβολαίου κινητής καισταθερής για τους κατοίκους των περιοχών αυτώνέως και 31 Αυγούστου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights