Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy J6 Review : Εστιάζοντας εκεί που έχει σημασία

Samsung Galaxy J6 Review : Εστιάζοντας εκεί που έχει σημασία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Πιστή στην πολιτική της από το Note 8 και μετά, η Samsung εφοδίασε το Galaxy J6 με μια μπαταρία των 3.000 mAh, όπως ακριβώς και με αρκετά άλλα μοντέλα της. Η χωρητικότητα της εν λόγω μπαταρίας, σε συνδυασμό με το αρκετά… οικονομικό σε απαιτήσεις hardware της συσκευής, είναι αρκετή ώστε να προσφέρει στον χρήστη καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Έτσι, ακόμα και με απαιτητική χρήση (κλήσεις, μηνύματα, κοινωνικά δίκτυα, IM εφαρμογές κτλ) το Galaxy J6 θα βγάλει την μέρα με αρκετή ευκολία χωρίς να… αγχώσει τον χρήστη και να τον κάνει να ψάχνει για την πλησιέστερη πρίζα. Παράλληλα, όσοι είναι πιο… «ευγενικοί» με τις συσκευές τους και απλά κάνουν λίγες κλήσεις και χρησιμοποιούν σποραδικά εφαρμογές που χρησιμοποιούν δεδομένα, θα δουν 2 και 3 μέρες αναμονής και λειτουργίας, πάντα ανάλογα με την χρήση, όπως είναι ευνόητο.

Τέλος, για όσους θέλουν μέγιστα επίπεδα όσον αφορά την απόδοση της μπαταρίας, μπορούν να πειραματιστούν με τις ανάλογες επιλογές που θα βρουν στην εφαρμογή «Διαχείριση Συσκευής» στις Ρυθμίσεις.

Συμπέρασμα

Με το Galaxy J6, η Samsung πετυχαίνει να παρουσιάσει μια αρκετά ανταγωνιστική πρόταση στην μεσαία κατηγορία. Τα «ατού» του νέου μοντέλου των Νοτιοκορεατών είναι η Super AMOLED οθόνη, η άνω του μέσου όρου κάμερα, το πολύ «περιποιημένο» UI και ο σχεδιασμός του. Μικρές «παραφωνίες», όπως πχ η μη προσθήκη αισθητήρα φωτισμού δεν αρκούν για να μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι μια συσκευή που αξίζει την προσοχή σας.

Φυσικά, είναι γεγονός ότι το Galaxy J6 καλείται να πετύχει σε ένα κομμάτι της αγοράς το οποίο, εκ φύσεως, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με αρκετές προτάσεις άλλων κατασκευαστών, οι οποίες ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες του καθενός μπορεί να φαίνονται πιο δελεαστικές. Δεν θα κρίνουμε, προφανώς, την άποψη του κάθε καταναλωτή ούτε θα μπούμε στην διαδικασία να προβλέψουμε την πορεία του Galaxy J6 στην αγορά. Το σίγουρο πάντως για εμάς είναι ότι πρόκειται για μια συσκευή που έχει όλα τα φόντα για να πετύχει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Panos 07/12/2018 - 19:22

Καλησπέρα
το εν λόγω κινητό μου κάνει για αυτό που χρειάζομαι αλλά προβληματίζομαι αρκετά για τον εξής λόγο.
Το κινητό έχει σχεδόν το διπλό sar από κάθε άλλη συσκευή της Samsung.
0,84 στο κεφάλι αν κάνω λάθος έναντι 0,34 σχεδόν όλων των άλλων αδερφών συσκευών.
Γιατί συμβαίνει αυτό κατά την γνώμη σας?
Σας ευχαριστώ

Reply
Kostas Gliatiotis 08/12/2018 - 16:03

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση ! Το όριο για την Ευρωπαϊκή ένωση είναι στο 2.0 οπότε το 0.84 είναι λιγότερο από το μισό του επιτρεπώμενου. Δεν υπάρχει δυστυχώς κάποια συγκεκριμένη εξήγηση πέρα από το ότι έτσι θεώρησε η Samsung ότι πρέπει να το “στήσει” ώστε να είναι αξιόπιστη η επικοινωνία του με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Το SAR όμως είναι πάντα η μέγιστη τιμή που μετριέται στις χειρότερες δυνατές συνθήκες, ώστε να είναι γνωστό τι κάνει μια συσκευή όταν βρεθεί σε αυτές. Για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο εκπομπής πρέπει να βρίσκεται στις χειρότερες δυνατές συνθήκες δικτύου, καμία συσκευή στην πραγματική της χρήση δεν φτάνει σχεδό ποτέ ούτε καν κοντά σε αυτό το όριο που είναι η τιμή που έχει μετρηθεί.

Δεν έχει κανένα νόημα απολύτως να δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτή, με δεδομένο το ότι είναι σχεδόν απίθανο να βρεθείς ποτέ σε συνθήκες τόσο “κακές” σε κάλυψη δικτύου ώστε να συμπεριφερθεί έτσι μια συσκευή. Επίσης, μιλάμε πάντα για την τιμή σε GSM δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, και κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Σε 3G δίκτυο το επίπεδο εκπομπής είναι έτσι και αλλιώς σημαντικά χαμηλότερο, και η μεταφορά δεδομένων σε 4G ακόμα λιγότερο.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights