Περισσότερες φωτογραφίες του επόμενου Google Pixel 3 XL

Περισσότερες φωτογραφίες του επόμενου Google Pixel 3 XL

Λίγο καιρό πριν την επίσμη παρουσίαση τους από την Google, τα Pixel 3 και Pixel 3 XL θα ξεκινήσουν να κάνουν πιο συχνά την εμφάνιση τους σε φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, έκαναν την εμφάνιση τους μερικές φωτογραφίες του μεγαλύτερου Pixel 3 XL, επιβεβαιώνοντας μερικές από τις φήμες που υπάρχουν ήδη για τη συσκευή. Αρχικά, επιβεβαιώνεται ότι και η Google έχει επιλέξει μια οθόνη με Notch στο κέντρο του πάνω μέρους, μια επιλογή που καλώς ή κακώς έχουν κάνει αρκετοί κατασκευαστές μέχρι και σήμερα σε πολλές συσκευές.

Στο πίσω μέρος του Pixel 3 XL τώρα, παραμένει η μια και μοναδική κάμερα των προηγούμενων εκδόσεων, πιθανότατα με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και απόδοση. Η Google έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει αρκετά καλά τη “δουλειά” της με μια μονο κάμερα, ακόμα και για τα εφέ με θολό φόντο που συνήθως απαιτούν την ύπαρξη και της δεύτερης που έχουν πολλά Smartphones πλέον. Για το υπόλοιπο πίσω μέρος, οι φωτογραφίες δείχνουν ότι η Google έχει πλέον επιλέξει ένα εννιαίο χρωματικό “προφιλ” τουλάχιστον σε αυτή την άσπρη έκδοση, και κατασκευάζει πλέον την επιφάνεια από γυαλί.

Η παρουσίαση των επόμενων Google pixels πιθανότατα θα γίνει όταν η Google έχει έτοιμη και την τελική έκδοση του νεότερου Android P 9.0 αφού κατά παράδοση οι συσκευές της σειράς είναι οι πρώτες που βγαίνουν στην αγορά με το νεότερο εκάστοτε Android.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.