Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor Note 10 Με Amoled οθόνη 7 ιντσών και επίσημα

Honor Note 10 Με Amoled οθόνη 7 ιντσών και επίσημα

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν αναμενόμενο εδώ και λίγο καιρό, η Honor έκανε και επίσημη την ύπαρξη της νεότερης και θεωρητικά καλύτερης συσκευής της, του Honor Note 10. Ο χαρακτηρισμός Note είναι πολύ συγκεκριμένος, και αναφέρεται φυσικά στην οθόνη του Smartphone που έχει την εντυπωσιακά μεγάλη διαγώνιο των 6,99 ιντσών, ενώ είναι και τεχνολογίας SUPER AMOLED.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Honor Note 10, η εταιρεία έχει επιλέξει και πάλι τον Kirin 970 που υπάρχει και στα P20 και P20 Pro, όμως αυτή τη φορά η Honor παρουσίασε μια ακόμα νέα τεχνολογία με την ονομασία “CPU Turbo” που υπόσχεται άυξηση της συνολικής απόδοσης του επεξεργαστή σε συγκεκριμένες συνθήκες. Η λειτουργία της από τις περιορισμένες λεπτομέρειες που έχει δώσει η εταιρεία μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι βασίζεται στην αύξηση της συχνότητας λειτουργίας στο μέγιστο δυνατό, με το Honor Note 10 να μπορεί να την διατηρήσει χάρη στην καλά σχεδιασμένη ψύξη του επεξεργαστή του. Ταυτόχρονα θα απελευθερώνει όσο το δυνατόν περισσότερη μνήμη RAM αυτόματα, ώστε να μειώνει και τον χρόνο που χρειάζεται για την ανάκτηση δεδομένων από τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής για την εκτέλεση εντολών.

Στον τομέα αυτό της διαθέσιμης RAM, το Honor Note 10 έρχεται με 6 GB στην βασική του έκδοση, ενώ θα υπάρχει και η μεγαλύτερη των 8 GB. Ο αποθηκευτικός χώρος τέλος θα ξεκινά από τα 64 GB στην βασική έκδοση και θα υπάρχει και μια μεγαλύτερη των 128 GB. Επανερχόμενοι στην οθόνη, η φυσική της ανάλυση είναι σχετικά χαμηλή στα 2220 x 1080 pixels με δεδομένο και το ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθος της στις 6.99 ίντσες, με την πυκνότητα να βρίσκεται μάλλον χαμηλά στα 355 Pixel ανά ίντσα. Η Honor επέλεξε σωστά την τεχνολογία OLED για την οθόνη, με προφανη πλεονεκτήματα σε εικόνα και χρώματα, αλλά και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας σε αυτό το μέγεθος.

Για την κάμερα τώρα, η βασική έχει υψηλότερη από το συνηθισμένο ανάλυση στα 24 Mpixels, με ένα αρκετά φωτεινό f/1.8 διάφραγμα στον φακό μπροστά της, ενώ υπάρχει και μια δεύτερη έγχρωμη στα 16 Mpixels με αντίστοιχο φακό, που όμως η εταιρεία δεν αναλύει όσο θα έπρεπε την χρησιμότητα της. Υπάρχει φυσικά η δεδομένη πλέον τεχνολογία “τεχνητής νοημοσύνης” που αναγνωρίζει το σκηνικό και το θέμα κάθε φωτογραφίας ώστε να προσαρμόζει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Τέλος, και πιθανότατα ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Honor Note 10 είναι η μπαταρία του, που λόγω των συνολικών διαστάσεων μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη, και συγκεκριμένα φτάνει τα 5.000 mAh. Η συσκευή θα έρθει στην αγορά με το Android 8.1 Oreo ενώ όπως και το Nova 3i της Huawei διαθέτει ακόμα νεότερο EMUI 8.2 το οποίο ακόμα δεν είναι διαθέσιμο για τα P20 Pro της Huawei και το “απλό” Honor 10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights