Ένα νέο Samsung κάνει την εμφάνιση του στο GeekBench

Ένα νέο Samsung κάνει την εμφάνιση του στο GeekBench

Μια συσκευή της Samsung, που δείχνει να είναι ο αντικαταστάτης του Galaxy A8, έκανε την εμφάνιση της στην λίστα αποτελεσμάτων του Geekbench.

Πιο συγκεκριμένα, το Smartphone έχει τον κωδικό μοντέλου SM-A750F, κάτι που το τοποθετεί ακριβώς πάνω από το Galaxy A8, που αντίστοιχα έχει τον κωδικό SM-A730F και η Samsung έχει μια παράδοση να αποφεύγει την χρήση του αριθμού “4” στις ονομασίες των συσκευών της.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο επεξεργαστής στο εσωτερικό της νέας συσκευής είναι και πάλι ο Exynos 7885, η καλύτερη πρόταση της Samsung στη μεσαία κατηγορία, με 2 ισχυρούς Α-73 και … 6 συνολικά μικρότερους Α-53, ο ιδιος ακριβώς που χρησιμοποιείται και στο Galaxy A8. Στη συγκεκριμένη περίπτωση συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM, χωρίς όμως να είναι σίγουρο αν θα είναι και η μοναδική διαθέσιμη έκδοση του Smartphone. Το Galaxy A8 έχει ήδη περίπου 9 μήνες στην αγορά, και χρονικά “ταιριάζει” για την Samsung να έχει στο τελευταίο στάδιο του σχεδιασμού τον αντικαταστάτη του, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να εμφανίζονται διαφορες πληροφορίες για αυτό.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.