Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Sony Mobile ανακοινώνει σημαντικά μειωμένες πωλήσεις το δεύτερο τρίμηνο του 2018

Η Sony Mobile ανακοινώνει σημαντικά μειωμένες πωλήσεις το δεύτερο τρίμηνο του 2018

απο Kostas Gliatiotis

Απογοητευτικές σε μεγάλο βαθμό είναι οι πωλήσεις Smartphones που ανακοίνωσε η ίδια η Sony Mobile σήμερα, για το δεύτερο τρίμηνο του 2018 που τελείωσε πριν λίγο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει μόλις 2 εκατομμύρια συσκευές συνολικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα, το νούμερο αυτό είναι εντυπωσιακά χαμηλότερο ακόμα και από τις επίσης μικρές πωλήσεις που είχε πετύχει η εταιρεία ένα χρόνο πριν για το συγκεκριμένο διάστημα, που είχαν φτάσει τα 3.4 εκατομμύρια συσκευές.

Μάλιστα η εταιρεία φαίνεται να προσαρμόζει και την πρόβλεψη για το σύνολο του έτους, και πλέον μείωσε το νούμερο σε 9 εκατομμύρια συσκευές συνολικά, το οποίο από μόνο του είναι απογοητευτικά μικρό για την κάποτε μεγάλη εταιρεία. Η μεγαλύτερη πτώση προήλθε από την αγορά της Ευρώπης αλλά και την εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας, που φαίνεται ότι πλέον προτιμούν άλλους κατασκευαστές που προφανώς κατασκευάζουν καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές συσκευές.

Η Sony Mobile συνεχίζει να θεωρεί σημαντική την αναδιάρθρωση που έχει ξεκινήσει, με μείωση του προσωπικού της, περιορισμό των εξόδων της, ενώ ελπίζει ότι η μετάβαση σε δίκτυα τεχνολογίας 5G με κάποιο τρόπο θα βοηθήσει να αυξηθούν αυτές οι πολύ χαμηλες πωλήσεις της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights