Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το νέο HONOR 7A 16GB Dual αποκλειστικά σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ

Το νέο HONOR 7A 16GB Dual αποκλειστικά σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ

απο John Leondaris

Διαθέσιμο αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr είναι το νέο Honor 7Α 16GB Dual.

Με κύρια highlights την 13MP οπίσθια και την 8MP μπροστινή κάμερα, καθώς και την προηγμένη λειτουργία selfie toning light, το Honor 7Α 16GB Dual αποτελεί τη νέα πρόταση για τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και νυχτερινών selfies.

Το νέο smartphone διαθέτει fullview 5.7” οθόνη, ενισχυτή και turbo – charged ηχεία για αναβαθμισμένη εμπειρία παρακολούθησης βίντεο και gaming, ενώ, μέσω της λειτουργίας Dual Bluetooth, έχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης με δύο συσκευές, επιτρέποντας στον χρήστη να ακούει την μουσική του, ενώ παράλληλα να μιλάει στο τηλέφωνο.

Το Honor 7Α 16GB Dual διαθέτει υποδοχή dual SIM και δυνατότητα microSD έως και 256 GB για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Ξεκλειδώνει με αναγνώριση προσώπου1, αλλά και δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ χάρη στην 3000mAh μπαταρία, το λογισμικό πέμπτης γενιάς και την τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, το smartphone διαθέτει αυτονομία 24 ωρών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το νέο Honor 7Α 16GB Dual σε μαύρο και μπλε χρώμα έναντι 159 ευρώ (13,25 ευρώ / μήνα σε 12 άτοκες δόσεις) ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να τα συνδυάσουν με αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Επιπλέον, διαθέσιμα online αλλά και στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα είναι εντός Αυγούστου, τα νέα ΗΟΝΟR 7S και HONOR 7C, στα 139 ευρώ (11,58 ευρώ / μήνα σε 12 άτοκες δόσεις) και 199 ευρώ (16,58 ευρώ / μήνα σε 12 άτοκες δόσεις) αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι το 4G / 4G+ δίκτυο COSMOTE είναι το ταχύτερο δίκτυο mobile internet στην Ελλάδα, σύμφωνα με την OOKLA, και το Νο1 σε πληθυσμιακή κάλυψη (98% και 92% αντίστοιχα), ενώ σε θαλάσσια κάλυψη 4G ξεπερνά το 97%.

Παράλληλα, φέτος το καλοκαίρι, η COSMOTE με το πακέτο GIGA NOW SUMMER προσφέρει 15GB για ένα μήνα, στους συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου, οικιακούς και εταιρικούς, με μόνο 9,90 ευρώ και 7GB με μόνο 7 ευρώ για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP. Συνολικά, σε επίπεδο τετραετίας η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights