Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Tab S4

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Tab S4

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από αρκετές εμφανίσεις σε ανεπίσημες φωτογραφίες, το Galaxy Tab S4 της Samsung ανακοινώθηκε επίσημα από την εταιρεία πριν μερικές ώρες.

Η ονομασία του δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για το καλύτερο Tablet που σκοπεύει να έχει στην αγορά η Samsung για τους επόμενους μήνες τουλάχιστον, με αρκετές βελτιώσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Το Galaxy Tab S4 αρχικά βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ιδέα του DeX, αφού παρότι παραδοσιακά βασίζεται στο Android της Google,η Samsung έχει σχεδιάσει ένα επιπλέον γραφικό περιβάλλον που είναι πιο κοντά σε αυτό ενός υπολογιστή. Το Tablet θα γυρνάει αυτόματα σε αυτό το Mode όταν συνδεθει το εξωτερικό πληκτρολόγιο που παρουσίασε ταυτόχρονα η Samsung, αλλά ο χρήστης θα μπορεί να γυρίσει σε αυτό και όποτε το επιθυμεί και από την οθόνη.

Μάλιστα η Samsung συνεργάστηκε με την Microsoft και εδώ , προκειμένου να δημιουργήσει εκδόσεις των εφαρμογών του office που θα τρέχουν σωστά στο διαφορετικό γραφικό περιβάλλον του DeX και θα εκμεταλλεύονται το Desktop mode.

Η ίδια η οθόνη του Galaxy Tab S4 τώρα, είναι αναμενόμενα τεχνολογίας Super Amoled με υψηλή ανάλυση 2560 X 1440 pixels και διαγώνιο 10.5 ιντσων, ενώ ευτυχώς η Samsung έχει επιλέξει μια πιο συνηθισμένη αναλογία πλευρών 16:9 σε σύγκριση με το Galaxy Tab S3 και την πιο τετράγωνη οθόνη του.

Στο εσωτερικό του Tablet βρίσκεται ο Snapdragon 835 αφού παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια η εταιρεία επιλέγει μια παλαιότερη λύση σε σύγκριση με τα Smartphones της, πιθανότατα για λόγους διαχωρισμού αλλά και γιατί η αγορά έχει αποδείξει ότι ο κόσμος για κάποιο λόγο ικανοποιείται με χαμηλότερες επιδόσεις στο tablet του.

Από το Galaxy Tab S4 δεν απουσιάζουν και τα τέσσερα διαφορετικά ηχεία του προκατόχου του που και εδώ είναι ρυθμισμένα από την AKG, μια εταιρεία που πλέον ανήκει στη Samsung. Η μπαταρία τέλος έχει σχετικά μεγάλη χωρητικότητα 7.300 mAh και το Tablet θα έρθει στην αγορά με το νεότερο διαθέσιμο Android 8.1 Oreo στο οποίο δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμα αρκετές συσκευές της Samsung.

Η τιμή του Galaxy Tab S4 στην έκδοση χωρίς 4g θα είναι στα 700 ευρώ στην Ευρώπη ενώ για την έκδοση με κάρτα SIM η τιμή είναι ακόμα ψηλότερη στα 760 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights