Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Xerox: Νέοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Xerox: Νέοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

απο John Leondaris

Τους νέους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές B1022 / B1025 παρουσίασε η Xerox, με σκοπό να προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελεσματικές επιλογές εκτύπωσης που μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα, μειώνουν το κόστος και απλοποιούν τις καθημερινές διαδικασίες.

Οι συγκεκριμένες ασπρόμαυρες συσκευές είναι οικονομικές, all-in-one, και συνδυάζουν τις λειτουργίες ενός φωτοαντιγραφικού διπλής όψης, ενός εκτυπωτή, ενός έγχρωμου σαρωτή και ενός fax, σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ επιτρέπουν στους χρήστες να παράγουν αποτελέσματα γρήγορα και οικονομικά σε μεγέθη χαρτιού μέχρι A3.

Καθημερινές λειτουργίες όπως η σάρωση και αυτόματη αποστολή σε email ή η σάρωση σε και εκτύπωση από ένα flash USB, μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα στη συσκευή, ενώ η επιλογή ασύρματης συνδεσιμότητας προσθέτει την ευκολία εκτύπωσης απευθείας από κινητές συσκευές. Η έγχρωμη οθόνη αφής επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν εύκολα με τη συσκευή, ώστε να ολοκληρώνουν γρήγορα καθημερινές εργασίες που σχετίζονται με τη διαχείριση των εγγράφων τους.

Οι νέοι εκτυπωτές ενσωματώνουν επίσης τις πιο πρόσφατες λειτουργίες ασφαλείας για προστασία από απειλές και ενδεχόμενους κινδύνους. Η ασφαλής επιλογή εκτύπωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έγγραφα με ευαίσθητες ή εμπιστευτικές πληροφορίες, κρατώντας την εργασία στον εκτυπωτή μέχρι να εισαχθεί ένας κωδικός πρόσβασης. Η εκτύπωση από κινητές συσκευές είναι διαθέσιμη με τις τεχνολογίες Apple AirPrint, Xerox Print Service και Mopria Print Service Plug-ins για το Android.

Οι ημέρες που μια μικρομεσαία επιχείρηση χρειαζόταν πολλαπλές συσκευές για διαφορετικές εργασίες ανήκουν στο παρελθόν” δήλωσε σχετικά ο διευθυντής πωλήσεων καναλιού και αντιπροσώπων, Θωμάς Αρβανιτέλλης. “Οι νέες μας συσκευές συγκεντρώνουν τα γνωστά χαρακτηριστικά αξιοπιστίας και ασφάλειας της Xerox, συνδυάζοντας οικονομία και αποδοτικότητα, βοηθώντας έτσι τους πελάτες μας να κάνουν το χώρο της εργασίας τους πιο παραγωγικό”.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights