Φωτογραφίες του Mate 20 Lite από την TENAA

Φωτογραφίες του Mate 20 Lite από την TENAA

Παραδοσιακά η Κινεζική αρχή πιστοποίησης ηλεκτρονικών συσκευών TENAA μας παρέχει φωτογραφίες από προϊόντα που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, ακριβώς επειδή πρώτα πρέπει να πιστοποιηθούν και να πάρουν άδεια κυκλοφορίας από αυτή.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, μια συσκευή της Huawei που όπως όλα δείχνουν είναι το επόμενο Mate 20 Lite έκανε την εμφάνιση της στην TENAA αποκαλύπτοντας αρχικά μόνο την εξωτερική της σχεδίαση. Από τις φωτογραφίες ώς συνήθως γίνονται γνωστά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάθε συσκευής, και σε αυτή την περίπτωση το Mate 20 Lite φαίνεται ότι θα δανείζεται αρκετές λεπτομέρειες από το Nova 3i της Huawei, μια συσκευή που αρχικά θα κυκλοφορούσε και στην Ευρώπη και τη χώρα μας σαν P Smart Plus.

Η οθόνη φαίνεται να έχει και αυτή Notch στο πάνω μέρος της, και ουσιαστικά είναι και η μοναδική λεπτομέρεια στην μπροστινή επιφάνεια, ενώ στο πίσω μέρος του Mate 20 Lite φαίνονται δύο διαφορετικές κάμερες (αναμενόμενα πλέον και σε αυτή τη κατηγορία τιμής…). Πλέον είναι τοποθετημένες στη μέση και όχι στη αριστερή πάνω γωνία όπως συνηθίζει η Huawei τον τελευταίο καιρό, ενώ ακριβώς κάτω από αυτές βρίσκεται και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων της συσκευής, που πλέον έχει μεταφερθεί από την μπροστινή πλευρά στο πίσω μέρος.

Η Huawei συνηθίζει να χρησιμοποιεί δικούς της επεξεργαστές και στην κατηγορία που θα ανήκει το Mate 20 Lite, και έχει ήδη παρουσίασει τον νέο και σημαντικά ισχυρότερο Kirin 710 σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, τον 659. Εκτός σοβαρού απροόπτου λοιπόν, θα βρίσκεται στο εσωτερικό του Mate 20 Lite, ενώ μένει να δούμε τις διαφορετικές επιλογές σε διαθέσιμη μνήμη RAM αλλά και αποθηκευτικό χώρο.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.