Το Google Pixel 3 XL εμφανίζεται στο Geekbench

Το Google Pixel 3 XL εμφανίζεται στο Geekbench

Μετά από αρκετές διαρροές σε φωτογραφίες, το επόμενο Pixel 3 XL της Google πέρασε με τη σειρά του και από το Geekbench, αφήνοντας υποχρεωτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά στην λίστα με τα αποτελέσματα.

Η λίστα φαίνεται να επιβεβαιώνει μερικά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, όπως η ύπαρξη του Snapdragon 845 της Qualcomm στο εσωτερικό της, μια αναμενόμενη επιλογή αφού δεν υπάρχει προς το παρόν διαθέσιμος κάποιος πιο ισχυρός επεξεργαστής από την εταιρεία. Αυτό που παραδόξως επιβεβαιώνεται όμως ταυτόχρονα, είναι η μνήμη RAM που τουλάχιστον στην συγκεκριμένη έκδοση είναι 4 GB, που δείχνουν “λίγα” για τα δεδομένα του 2018. Η Google συνηθίζει να επιλέγει τη RAM που χρειάζεται και όχι για εντυπωσιασμό, οπότε πιθανότατα έχει κάποιο λόγο για αυτή της την επιλογή, ενω παραδοσιακά δεν δημιουργεί επιπλεόν εκδόσεις για να μπορούμε να ελπίζουμε και σε έκδοση με 6 ή 8 GB.

Σε κάθε περίπτωση, με τη συσκευή να εμφανίζεται πλέον όλο και πιο συχνά, φαίνεται ότι η Google είναι σχεδόν έτοιμη να παρουσιάσει και επίσημα τα επόμενα Pixel 3 και Pixel 3 XL σε λίγο καιρό.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.