Η Samsung δίνει κατά λάθος στη δημοσιότητα Video με το Galaxy Note 9

Η Samsung δίνει κατά λάθος στη δημοσιότητα Video με το Galaxy Note 9

Σε μια μάλλον ασυνήθιστη κίνηση, η Samsung φαίνεται ότι έδωσε στη δημοσιότητα ένα Video που παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 9, μερικές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του.

Το ίδιο το βίντεο τώρα, αποκαλύπτει ή καλύτερα επιβεβαιώνει, μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα έχει το Note 9. Αρχικά φαίνεται ότι το S-Pen, τουλάχιστον στην μπλέ έκδοση της συσκευής, έχει διαφορετικό χρυσό χρώμα, και η εταιρεία τονίζει τις επιπλέον λειτουργίες που αυτό θα έχει καθώς και την Bluetooth συνδεσιμότητα του.

Η αναφορά στην μπαταρία “που βγάζει μια ολόκληρη ημέρα” γίνεται επειδή θα έχει σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία των 4.000 mAh όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ενώ η εταιρεία ουσιαστικά επιβεβαιώνει την έκδοση των 512 GB αναφέροντας ότι με μια κάρτα μνήμης ο χώρος μπορεί να φτάσει το 1 ΤΒ συνολικά.

Επίσημα η Samsung θα παρουσίασει το Galaxy Note 9 στις 9 Αυγούστου, σε μερικές ημέρες από σήμερα, οπότε και θα γίνουν επίσημα γνωστές όλες οι δυνατότητες του, αλλά και οι από ότι φαίνεται διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.