Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 7s Review : Απλή καθημερινότητα

Honor 7s Review : Απλή καθημερινότητα

απο Kostas Gliatiotis

Είναι πολύ εύκολο για την Honor να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα που της προσφέρει η υπόσταση της σαν “θυγατρική” εταιρεία της Huawei, ειδικά στους τομείς του σχεδιασμού και της τεχνογνωσίας.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα είναι αρκετά εύκολο για την εταιρεία, να δανειστεί απλά ένα έτοιμο hardware από την “μαμά” και να δημιουργήσει μια δική της συσκευή με ελάχιστες σχεδιαστικές αλλαγές. Το Honor 7S θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ακριβώς αυτό, αφού θυμίζει έντονα σε κάποιους τομείς το επίσης νέο Y5 2018 της Huawei, με προφανείς διαφορές στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης.

Σχεδιασμός.

Η ύπαρξη της Honor γενικότερα βασίζεται στην ανάγκη προσέγγισης ενός θεωρητικά και πρακτικά πιο νεανικού κοινού. Αυτό σημαίνει ότι και στην περίπτωση του Honor 7s, η εξωτερική εμφάνιση είναι όσο το δυνατόν πιο “ευχαριστη” με τους περιορισμούς που υπάρχουν πάντα σε αυτή τη χαμηλή κατηγορία τιμής.

Παρόλα αυτά όμως, η εταιρεία έχει συνδυάσει με σχετική επιτυχία το πλαστικό σαν υλικό για την κατασκευή του Honor 7s, με μια επίσης σχετική πολυτέλεια χάρη σε μερικές λεπτομέρειες που είναι πιο ορατές στο χρυσό χρώμα της συσκευής που είχαμε στα χέρια μας.

Πρόκειται μάλιστα και για την οικονομικότερη πρόταση της Honor με οθόνη 18:9 , μια αλλαγή που έχει προφανή πλεονεκτήματα στις συνολικές διαστάσεις παρά την αύξηση της διαγωνίου στις 5.7 ιντσες. Το πλαίσιο πάνω και κάτω από την οθόνη αυτή, είναι σημαντικά περιορισμένο, ειδικά για ένα τόσο φθηνό smartphone. Παρόλα αυτά, στο χώρο πάνω από την οθόνη, εκτός του ακουστικού και του led ειδοποιήσεων υπάρχει και ξεχωριστό Flash για την μπροστινή κάμερα.

Η πίσω όψη τώρα του Honor 7s είναι εντυπωσιακά…. Απλή, αφού απουσιάσει ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, με την κάμερα στην αριστερή πάνω γωνία να αποτελεί τη μοναδική λεπτομέρεια σε μια κατά τα άλλα επίπεδη επιφάνεια.

Στο βαθμό που είναι δυνατόν λόγο των περιορισμών που υπάρχουν σε κόστος, το Honor 7s είναι μια “ομορφη” συσκευή που σίγουρα δεν ενοχλεί με την εξωτερική της εμφάνιση. Είναι σίγουρο ότι ο συνδυασμός του άσπρου και χρυσού στη συσκευή που είχαμε στα χέρια μας είναι και πιο ευχάριστος από το συνήθως σοβαρό και πιο μονότονο μαύρο χρώμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights